Creatieve grafische vormgeving

Ben je op zoek naar een passende uitstraling voor je bedrijf of product?
Of heb je een logo, huisstijl, folder of website nodig en zoek je een creatief persoon die jouw ideeën vorm geeft…

Ik help ondernemers bij het ontwikkelen of versterken van een merk. Ik ontwerp communicatiemiddelen met een krachtige professionele uitstraling. Ik ondersteun bij het uitvoeren van projecten als grafisch en web ontwerper.

Print designs

Grafisch ontwerp

Het is belangrijk dat de boodschap die je als ondernemer wilt uitdragen helder en duidelijke overkomt, zodat het je doelgroep aanspreekt. Ik kan je daarbij helpen en ervoor zorgen dat jouw bedrijf of product een doeltreffende uitstraling krijgt, zowel print als online. Door mijn ervaring in het grafische vak kan ik jouw wegwijs maken. Uiteindelijk is het ontwerp een kwestie van smaakt die ons laat leiden, maar belangrijk om daarbij niet uit het oog te verliezen is; wat potentiële klanten er van gaan vinden en welke klanten het aantrekt. Samen creëren we een passende vormgeving.

Mogelijkheden: 2D – Een logo of illustratie, traditioneel drukwerk zoals een huisstijl (visitekaartje, briefpapier, factuurpapier, vriendelijke groeten kaart en envelop), flyer, folder, mailing, poster, cadeaubon, advertentie, magazine, geboortekaartje, uitnodiging, label, noem maar op.
3D – Belettering voor bedrijfspand, autobelettering, stand voor een beurs, display vormgeving, winkel materiaal, enz. Ook voor het bedenken van concepten ter promotie of give away’s waarmee je bedrijf naamsbekendheid kan verkrijgen.

Verpakkingen en producten: Ik ontwerp voor jouw een verpakking of een product gemaakt van papier. Vanaf het eerste idee over vorm en toepassing, tot bedrukking en het maken van digitale bestanden voor de betreffende fabrikant of drukker. Daarna adviseer ik je over promotie middelen in de vorm van bijv. promotie items of give aways, een folder, powerpoint presentatie, een promostand, enz. Door mijn ervaring in het ontwerpen van verpakkingen en promotie items en beurstands, weet ik waar je hierbij op moet letten en waar je rekening mee dient te houden. Lees meer

 

Online designs

Online design

Voor wat betreft je online weergave; Wil je een nieuwe website of wil je dat jouw website eens kritisch bekeken wordt? Al jaren ontwerp ik websites en webshops. Een belangrijk aandachtspunt is hoe je bezoekers interesseert in hetgeen je te bieden hebt. Zorg dat je product duidelijk en aantrekkelijk weergegeven wordt en zorg dat ze snel de juiste informatie krijgen die ze zoeken.
Een goede website valt of staat met een duidelijke navigatie en heldere vormgeving. Vraag jezelf af: Wat wil je dat bezoekers het liefst op jouw website komen doen? Hoe onderscheid je je van concurrenten? Wat heb jij nou extra te bieden? Wat is er zo speciaal aan jouw product en hoe geef je dat het beste weer.
Samen gaan we op zoek naar de antwoorden en met een duidelijke doelstelling als start ontwerp ik een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die aansluit op de andere communicatie uitingen.

Voor het bouwen van een website breng ik je in contact met specialisten die jouw website of webshop online kunnen zetten. Zij denken in het gehele traject mee en zoeken voor jouw naar geschikte oplossingen. Ze bouwen een responsive website, webshop, een nieuwsbrief en andere tools om je merk duidelijk online te profileren en beter vindbaar te maken en zorgen voor hosting en onderhoud. Mocht je zelf een webbouwer hebben gevonden, dan schuif ik graag samen bij ze aan tafel. Liefst nog voordat het ontwerp gemaakt wordt, zodat alle expertises kunnen worden ingezet en er een functionele website kan worden ontwikkeld. Bekijk de gemaakte websites

Mogelijkheden: Website, webshop, online advertentie of banner, web tools voor al je sociale media uitingen (zoals Facebook, Linked-In en Twitter), blog aanpassen/bouwen, nieuwsbrief of e-book als middel om klanten te trekken.

Overigen

Beeldbewerking: Ik kan je helpen bij het bewerken van foto’s in Photoshop (beeldbewerking en beeldmanipulatie).

Tekst: Aangeleverde teksten kunnen worden omgezet naar korte klantvriendelijke en leesbare tekst (pitch, bedrijfsnaam, pay-off, actie).

Digitale bestanden maken: Alle creatieve ontwerpen worden secuur omgezet naar digitale bestanden (dtp’en), zodat jouw product haarscherp gedrukt wordt. Door mijn grafische ervaring met diverse drukwerk procedées kan ik je adviseren in druk en print mogelijkheden. Ik maak gebruik van Adobe CS: Illustrator en Photoshop. Maar ook Adobe Indesign, Acrobat Pro, Pages en Microsoft Office. Ook schetsen, moodboards en ideeën worden daarmee digitaal gemaakt en ontworpen.

Webdesign: Voor het aanpassen van je website gebouwt in WordPress

Startup coach: Je wilt een onderneming starten! Je hebt de ideeën en het enthousiasme, maar vind je het moeilijk om deze om te zetten naar een business? Dan is deze Startup sessie iets voor jouw, want het brengt orde en structuur in je plannen. We bekijken je plan vanuit de ogen van een consument. Lees meer

Mijn motto omtrent alle creatieve opdrachten is: Het is pas af als het af is en jij tevreden bent!
Ben je benieuwd of jouw opdracht door mij kan worden uitgevoerd, bel of mail gerust…
Om een indruk te krijgen: bekijk het gemaakte werk.

 


 

Alles is mogelijk op het gebied van het ontwikkelen van communicatie middelen.

PRINT
+ logo of illustratie
+ huisstijl (visitekaartje, briefpapier, factuurpapier, compliments card, envelop)
+ flyer, folder, brochure
+ mailing
+ advertentie
+ verpakking
+ omslag voor een boek of brochure, ontwerp van pagina indeling
+ uitnodiging
+ geboorte- en trouwkaart
+ poster, abri, stoepbord
+ presentatiemap
+ winkelmateriaal binnen (poster, display, labels, flyer, vlag, verpakkingsmateriaal)
+ bedrijfspand buiten (belettering, banieren, vlaggen, raamstickers)
+ beursmateriaal (stand, display, banieren, poster, flyer, folder, give away)
+ belettering voor auto
+ productontwerp
+ bedrijfspresentatie

ONLINE
+ website
+ webtools voor al je sociale media uitingen
+ infographic
+ advertentie of webbanner
+ nieuwsbrief
+ e-book (als middel om klanten te trekken)
+ blog opzetten/bouwen

OVERIGEN
+ fotograferen; van je bedrijf of product
+ promotie item bedenken
+ bedrijfsnaam en pay-off bedenken
+ tekst bewerken; aangeleverde teksten inkorten en optimaliseren
+ web, mobile en userinterface design
+ start-up boost (coaching omtrent opstarten bedrijf)