Grafisch ontwerp

Ben je op zoek naar een passende uitstraling voor je bedrijf of product?
 Of heb je een logo, huisstijl, folder of website nodig en zoek je een creatief persoon die jouw ideeën vorm geeft…

Dan ben je op het juiste adres. Ik ontwerp communicatiemiddelen en geef je bedrijf of product een krachtige professionele uitstraling. Daarnaast adviseer ik jouw als ondernemer bij het ontwikkelen of versterken van je merk. Ik ondersteun je bij het uitvoeren van diverse projecten als grafisch en web ontwerper.

Print designs

Vormgeven

Bij grafisch vormgeven gaat het om de verhouding en balans tussen tekst en beeld. Lettertypen, kleur en sfeer worden zorgvuldig op elkaar afgestemd. Het is daarbij belangrijk dat de boodschap die je als ondernemer wilt uitdragen helder en duidelijke overkomt, zodat het je doelgroep aanspreekt. Ik kan je daarbij helpen en ervoor zorgen dat jouw bedrijf of product een unieke en doeltreffende uitstraling krijgt, zowel print als online.

Wat is er mogelijk: een logo of illustratie, traditioneel drukwerk zoals een huisstijl (visitekaartje, briefpapier, factuurpapier, vriendelijke groeten kaart en envelop), flyer, folder, mailing, poster, cadeaubon, advertentie, magazine, geboortekaartje, uitnodiging, label, noem maar op. Daarnaast ruimtelijke ontwerpen zoals belettering voor bedrijfspand, autobelettering, stand voor een beurs, display vormgeving, winkel materiaal, enz. Ook voor het bedenken van concepten ter promotie of give away’s waarmee je bedrijf naamsbekendheid kan verkrijgen.

Online designs

Website
Heb je een nieuwe website nodig? Of wil je dat jouw website eens kritisch bekeken wordt? Al jaren ontwerp ik websites en webshops. Het doel is bezoekers te interesseren in hetgeen je te bieden hebt, je product duidelijk weergeven en te zorgen dat ze snel de juiste informatie krijgen die ze zoeken. Een goede website valt of staat met een duidelijke navigatie en vormgeving. Vraag jezelf af: Wat wil je dat bezoekers het liefst op jouw website komen doen? Hoe onderscheid je je van concurrenten? Wat is er zo speciaal aan jouw product en hoe geef je dat het beste weer. Samen gaan we op zoek naar de antwoorden en met een duidelijke doelstelling als start ontwerp ik een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die aansluit op de andere communicatie uitingen.
Voor het bouwen van een website breng ik je in contact met specialisten die jouw website of webshop online kunnen zetten. Zij denken in het gehele traject mee en zoeken voor jouw naar geschikte oplossingen. Ze bouwen een responsive website, webshop, een nieuwsbrief en andere tools om je merk duidelijk online te profileren en beter vindbaar te maken en zorgen voor hosting en onderhoud. Mocht je zelf een webbouwer hebben gevonden, dan schuif ik graag samen bij ze aan tafel. Liefst nog voordat het ontwerp gemaakt wordt, zodat alle expertises kunnen worden ingezet en er een functionele website kan worden ontwikkeld.

Wat is er mogelijk: website, webshop, online advertentie of banner, web tools voor al je sociale media uitingen (zoals Facebook, Linked-In en Twitter), blog aanpassen/bouwen, nieuwsbrief of e-book als middel om klanten te trekken.

Beeldbewerking: Het bewerken van foto’s in Photoshop (beeldbewerking en beeldmanipulatie).
Tekst: Aangeleverde teksten kunnen worden omgezet naar korte klantvriendelijke en leesbare tekst (pitch, bedrijfsnaam, pay-off, actie).
Digitale bestanden maken: Alle creatieve ontwerpen worden secuur omgezet naar digitale bestanden (dtp’en), zodat jouw product haarscherp gedrukt wordt. Door mijn grafische ervaring met diverse drukwerk procedées kan ik je adviseren in druk en print mogelijkheden. Ik maak gebruik van Adobe CS: Illustrator en Photoshop. Maar ook Adobe Indesign, Acrobat Pro, Pages en Microsoft Office. Ook schetsen, moodboards en ideeën worden daarmee digitaal gemaakt en ontworpen.

Overigens is mijn motto omtrent alle creatieve opdrachten: het is pas af als het af is en jij tevreden bent!
Ben je benieuwd of jouw opdracht door mij kan worden uitgevoerd, bel of mail gerust…
Om een indruk te krijgen: bekijk het gemaakte werk.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren