Verpakkingsontwerp voor de nieuwe productlijn van STIM-U-DENT.
De eerste verpakking kan de markt op.

Stim-u-dent packaging design

Voor Stichting MKB Financiering is een branding ontworpen in de vorm van een logo, website, huisstijl en een banner. Een belangrijk moment voor Stichting MKB Financiering die deze week uitgenodigd werd voor een ronde tafelgesprek in de Tweede Kamer door ONL voor ondernemers over het door hen opgestelde MKB Toekomstplan 2030. Lees hierover in het Nieuwsbericht van 4 oktober 2018:

Stichting MKB Financiering logo

Stichting MKB Financiering overhandigd speerpunten aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat
Meer mkb-ers moeten van alternatieve ( non-bancaire ) financiering kunnen profiteren. Zo moet er een gecertificeerde opleiding voor financieel adviseurs komen en moeten ondernemers makkelijker toegang krijgen tot alternatieve financiering. Om deze doelen te bereiken gaan tien alternatieve financiers samenwerken in de nieuwe Stichting MKB Financiering. Zij overhandigden onlangs de speerpunten aan de Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Stichting MKB Financiering is opgericht door vertegenwoordigers uit de markt met als doel de toegang tot alternatieve (non-bancaire) financieringsmogelijkheden voor ondernemers te verbeteren. Samenwerking tussen de alternatieve financiers is de eerste stap op weg naar meer zichtbaarheid en slagkracht van de jonge sector. De stichting gaat zich bezighouden met het vergroten van kennisontwikkeling bij ondernemers en ontwikkelt gecertificeerde educatie van financieel adviseurs. Daarnaast stelt de stichting samen met ondernemers en adviseurs een gedragscode MKB financiering op.

Graag wil ik jullie deze ontwerpen laten zien die ik voor Lavera heb gemaakt: een advertentie, een LED-wand van totaal 4,5 x 2 meter voor een beurs en een sticker voor de Lavera Hand Balm. Das toch heel fijn werken, want met mooie materiaal kun je mooie dingen maken.

Klein detail: Waar je niet bij stil staat is dat de achtergrond, rozenblaadje voor rozenblaadje in een digitaal bestand wordt opgebouwd. En er dienen, volgens de richtlijnen van de Lavera styleguide die in Duitsland ontworpen is, allerlei schaduwen onder de tekst, logo’s en producten aangebracht te worden om de leesbaarheid te verbeteren. Dit is dus niet zomaar even snel in elkaar gezet en vraagt veel aandacht…. ach ja, weet je dat ook weer!

Deze producten mocht ik natuurlijk zelf ook testen en ik was verbaasd hoe lekker zacht en natuurlijk ze ruiken. En dan ook nog heeeeel erg verantwoord, doordat het alleen maar uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Probeer maar eens… (nee dit is geen verkooppraatje).
www.lavera.nl

Adv Lavera Basic SensitiveLavera LED-wand van 4 x 2,5 meter

Bewaren

SpiritTours organiseert spirituele trainingen en reizen die jouw leven verrijken. Ontdekkingsreizen naar krachtplekken waar veel energie voelbaar aanwezig is en waar je kunt ervaren wie je ten diepste echt bent. Een spirituele ervaring en geschenk aan jezelf.

Samen met Anne Asbreuk ontwikkelde ik een website, logo en flyer.
www.spirittours.nl

Website SpiritTours

SpiritTours flyer voorkant SpiritTours flyer achterkant

Bewaren

Hier een logo ontwerp voor een groothandel in eerlijke producten.

Pure Goods logo

Flyer Open Dag 2017

Bewaren

De nieuwe serie wensvlaggetjes zijn binnen! De thema’s sluiten aan op de bestaande serie: Vriendschap, levensreis, licht en vrede. Die laatste 2 zijn met zilver en goud accenten gedrukt voor een sfeervolle kerstwens.

Wensvlagetjes lichtWensvlaggetjes Licht-Vrede-Levensreisvriendschap

Bewaren

De Knoest Zomer Week was afgelopen jaar een groot succes!
Veel kinderen, van 6 tot 16 jaar, gingen met Knoest de wereld rond in 5 dagen. Met als afsluiting een door de kinderen gemaakte lunch in de sfeervolle tuin van de Vernissage te Bussum.
Ook dit jaar zullen zoveel mogelijk ouders en kinderen op de hoogte gebracht moeten worden dat ze zich weer kunnen aanmelden. Dat gebeurt met deze flyer, waarin de foto’s van vorig jaar zijn verwerkt.
Bekijk hier de flyer van vorig jaar.

Knoest Zomer Week 2016 flyer voorzijdeKnoest Zomer Week 2016 - flyer achterzijde

Dit ontwerp is het resultaat van een zoektocht naar beeldmateriaal met het juiste gevoel dat CrowdfundingHub wil uitdragen.
En daar staat dan de presentatiewand! Een enorm formaat! Het beeld is uiteindelijk ook verwerkt in de website. Bekijk hier de website van CrowdfundingHub.

CrowdfundingHub Presentatiewand CrowdfundingHub