Graag wil ik jullie deze ontwerpen laten zien die ik voor Lavera heb gemaakt: een advertentie, een LED-wand van totaal 4,5 x 2 meter voor een beurs en een sticker voor de Lavera Hand Balm. Das toch heel fijn werken, want met mooie materiaal kun je mooie dingen maken.

Klein detail: Waar je niet bij stil staat is dat de achtergrond, rozenblaadje voor rozenblaadje in een digitaal bestand wordt opgebouwd. En er dienen, volgens de richtlijnen van de Lavera styleguide die in Duitsland ontworpen is, allerlei schaduwen onder de tekst, logo’s en producten aangebracht te worden om de leesbaarheid te verbeteren. Dit is dus niet zomaar even snel in elkaar gezet en vraagt veel aandacht…. ach ja, weet je dat ook weer!

Deze producten mocht ik natuurlijk zelf ook testen en ik was verbaasd hoe lekker zacht en natuurlijk ze ruiken. En dan ook nog heeeeel erg verantwoord, doordat het alleen maar uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Probeer maar eens… (nee dit is geen verkooppraatje).
www.lavera.nl

Adv Lavera Basic SensitiveLavera LED-wand van 4 x 2,5 meter

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

SpiritTours organiseert spirituele trainingen en reizen die jouw leven verrijken. Ontdekkingsreizen naar krachtplekken waar veel energie voelbaar aanwezig is en waar je kunt ervaren wie je ten diepste echt bent. Een spirituele ervaring en geschenk aan jezelf.

Samen met Anne Asbreuk ontwikkelde ik een website, logo en flyer.
www.spirittours.nl

Website SpiritTours

 

SpiritTours flyer voorkant SpiritTours flyer achterkant

Bewaren

Bewaren

Hier een logo ontwerp voor een groothandel in eerlijke producten.

Pure Goods logo

Bewaren

Bewaren

Flyer Open Dag 2017

 

Bewaren

Bewaren

De nieuwe serie wensvlaggetjes zijn binnen! De thema’s sluiten aan op de bestaande serie: Vriendschap, levensreis, licht en vrede. Die laatste 2 zijn met zilver en goud accenten gedrukt voor een sfeervolle kerstwens.

Wensvlagetjes lichtWensvlaggetjes Licht-Vrede-Levensreisvriendschap

Bewaren

Bewaren

De Knoest Zomer Week was afgelopen jaar een groot succes!
Veel kinderen, van 6 tot 16 jaar, gingen met Knoest de wereld rond in 5 dagen. Met als afsluiting een door de kinderen gemaakte lunch in de sfeervolle tuin van de Vernissage te Bussum.
Ook dit jaar zullen zoveel mogelijk ouders en kinderen op de hoogte gebracht moeten worden dat ze zich weer kunnen aanmelden. Dat gebeurt met deze flyer, waarin de foto’s van vorig jaar zijn verwerkt.
Bekijk hier de flyer van vorig jaar.

Knoest Zomer Week 2016 flyer voorzijdeKnoest Zomer Week 2016 - flyer achterzijde

Dit ontwerp is het resultaat van een zoektocht naar beeldmateriaal met het juiste gevoel dat CrowdfundingHub wil uitdragen.
En daar staat dan de presentatiewand! Een enorm formaat! Het beeld is uiteindelijk ook verwerkt in de website. Bekijk hier de website van CrowdfundingHub.

Presentatiewand van Crowdfunding Hub

Presentatiewand CrowdfundingHub

Het maken van een infographic voor uw bedrijf kan zeer nuttig zijn! Svenny kan je daar bij helpen!
Hier vind je enkele voorbeelden van zo’n infographic

Wat is een infographic precies? Het is een grafische weergave van informatie: weinig tekst maar feitelijke informatie in combinatie met pictos/illustraties. Je kunt dus met weinig tekst toch vertellen wat je wilt.

Wist je dat: na het lezen van een tekst men gemiddeld maar 20% werkelijk onthoudt en dat 90% van informatie die doorgezonden wordt naar de hersenen visueel is. Des te meer redenen om voor jouw bedrijf of product een infographic te laten maken. Zo kan je of een leuke en doeltreffende manier je info overbrengen naar je klanten. Wil je meer weten hierover: bel 06-11320705

In onderstaand voorbeeld heb ik mijzelf eens in de hoofdrol van een infographic gezet!

Infographic Svenny Santos

Onlangs is er een logo ontworpen voor Hoveniersbedrijf Reinder Oelen.

Huisstijl Hoveniersbedrijf