Online

Heb je een nieuwe website nodig? Of wil je dat jouw website eens kritisch bekeken wordt? Ik zorg dat je bedrijf of product op een heldere en doeltreffende manier online wordt weergegeven en dat het aansluit bij de bestaande communicatie uitingen.

Online designs

Al jaren ontwerp ik websites en webshops. Een goede website valt of staat met een duidelijke navigatie en vormgeving. Je moet je bezoekers interesseren in hetgeen je te bieden hebt, je product duidelijk weergeven en zorgen dat ze snel de juiste informatie krijgen die ze zoeken. Vraag jezelf af: Wat wil je dat bezoekers het liefst op jouw website komen doen? Hoe onderscheidt je je van concurrenten? Wat is er zo speciaal aan jouw product en hoe geef je dat het beste weer. Met een duidelijke doelstelling als start helpt ik je met het vormgegeven van je website.

Daarnaast geef ik vorm aan alle sociale media uitingen, zoals Facebook, LinkedIn en Twitter, maar ook een nieuwsbrief, blog en andere online tools, zodat ze allemaal dezelfde uitstraling krijgen en het er professioneel en verzorgd uitziet.

Voor het bouwen van een website is het noodzakelijk dat je een webbouwer en evt. tekstschrijver in de hand neemt. Heb je die gevonden, dan schuift ik graag samen bij ze aan tafel. Liefst nog voordat het ontwerp gemaakt wordt, zodat alle expertises kunnen worden ingezet en er een functionele website kan worden ontwikkeld.

Heb je nog GEEN webbouwer gevonden? Ik breng je in contact met de juiste specialisten die jouw website of webshop online kunnen zetten. Zij denken in het gehele traject mee en zoeken voor jouw naar geschikte oplossingen. Ze helpen je met het bouwen van een responsive website, een nieuwsbrief en andere tools om je merk duidelijk online te profileren en beter vindbaar te maken.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen, bel of mail gerust….

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren