Over Svenny

OverSvennyAls ontwerpster houd ik me al meer dan 20 jaar bezig met grafisch vormgeven. Vormen en kleuren hebben mij altijd al geïnspireerd en het grafische proces maakt me elke dag weer blij. Elk ontwerp heeft een andere uitstraling en stijl en daarnaast…. smaken verschillen…. als het zijn doel maar bereikt. Dat maakt dat het elke keer weer een uitdaging is om samen tot een eindresultaat te komen waar beide partijen geheel achter staan.

Duidelijke en heldere vormgeving, professioneel en betaalbaar. Dat is waar ik mij in onderscheid. De kunst van het weglaten. De kracht zit hem namelijk in de eenvoud.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als grafisch ontwerpster bij diverse bureaus in Amsterdam. Ik heb me met name ontwikkeld in het ontwerpen van drukwerk uitingen zoals advertenties, folders, verpakkingen, promotie en sales materiaal en winkelaankleding. Dit deed ik voor diverse bekende A-merken (o.a. Douwe Egberts, Conimex, Knorr, Dextro Energie, Danone, Duyvis, Zwitsal, Wasa, Henkel wasmiddelen en Hegron Cosmetics). Daarna heb ik enkele jaren gewerkt voor een webdevelopment bedrijf in Amsterdam, waar ik met name websites en huisstijlen heb ontworpen samen met een team webbouwers.

Met deze ervaring ben ik in 2011 begonnen als zelfstandige en ben me gaan richten op starters. Ik geloof dat veel starters in het begin te veel op design blijven steken en dat het verlammend werkt. Zonde. Design moet juist de ruimte geven om te ondernemen, jouw product te ontwikkelen. Ik neem je zorgen uit handen zodat je met de juiste designbasis direct met een professionele uitstraling aan de slag kunt. Het is misschien gek om van mij te horen, maar jouw klanten zullen je niet om jouw design gaan roemen, maar om wat jij te bieden hebt met jouw product of dienst. Aan mij de taak om jouw boodschap zo effectief mogelijk aan de man te brengen. En daar is in het begin minder design voor nodig dan menig designer je wilt doen geloven.

Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe uitdagingen en nieuwe opdrachtgevers waarmee ik met enthousiasme en plezier kan samenwerken.

Heb je een vraag of een opdracht?
Bel of mail