Koperberg Arts & Crafts

Koperberg

Wensvlaggetjes. Altaardoos. Notitieboekjes.

Koperberg

Koperberg Flyer  Koperberg Flyer

Samen met Koperberg Arts & Crafts heb ik een aantal producten ontwikkeld die zijn gemaakt van handgeschept papier. Deze producten zijn Fair Trade geproduceerd in Nepal.

Een altaardoos die uitgeklapt kan worden tot een sfeervol altaartje. Je kunt een foto in het frame plaatsen en er is een bewaardoosje in verwerkt. Doordat het inklapbaar is kun je het ook gebruiken om mee op reis te nemen.
De wensvlaggetjes zijn geïnspireerd op de vlaggetjes die wapperen in de wind op de bergpassen van Tibet en Nepal om voorspoed te verspreiden. Samen hebben we 9 verschillende kleurrijke thema’s ontwikkeld (samen, kracht, liefde, geluk, wijsheid, licht, vrede, vriendschap en levensreis), welke ook zijn vertaald in het Engels, Duits en Frans. De wensvlaggetjes zijn verpakt met een envelop en een losse velletje, zodat je het kunt versturen als wenskaart.
De booklets, gevuld met ongelinieerd papier en een opbergvakje, zijn er in 4 verschillende uitvoeringen, waarvan 2 met voorop een venster waarin je zelf een afbeelding kunt plaatsen.
En een bewaardozenset bestaande uit drie dozen die precies in elkaar passen.

 

Te koop bij o.a. de Wereld Winkel en Happinez shop: wensvlaggetjes bij Happinez NL  en Happinez D, notitieboekje: Happinez D, altaardoos: De Zinnige Zaak en Bureau Alles