Koperberg Arts & Crafts

 

Concept en design

Koperberg

Samen met Koperberg Arts & Crafts heb ik een aantal producten ontwikkeld gemaakt van handgeschept papier, zoals je hierboven kunt zien. Al deze producten zijn Fair Trade geproduceerd in Nepal.

Een altaardoos die uitgeklapt kan worden tot een sfeervol altaartje. Je kunt een foto in het frame plaatsen en er is een bewaardoosje in verwerkt. Doordat het inklapbaar is kun je het ook gebruiken om mee op reis te nemen.
De wensvlaggetjes zijn geïnspireerd op de vlaggetjes die wapperen in de wind op de bergpassen van Tibet en Nepal om voorspoed te verspreiden. Samen hebben we 9 verschillende kleurrijke thema’s ontwikkeld (samen, kracht, liefde, geluk, wijsheid, licht, vrede, vriendschap en levensreis), welke ook zijn vertaald in het Engels, Duits en Frans. De wensvlaggetjes zijn verpakt met een envelop en een losse velletje, zodat je het kunt versturen als wenskaart.
De notitieboekjes, gevuld met gelinieerd papier en een opbergvakje, zijn er in 4 verschillende uitvoeringen, waarvan 2 met voorop een venster waarin je zelf een afbeelding kunt plaatsen.
En een bewaardozenset bestaande uit drie dozen die precies in elkaar passen.

Tevens zijn er een flyers en prijskaartjes

Koperberg AltaardoosKoperberg Flyer Koperberg FlyerKoperberg productkaartjesHandgemaakt gemaakt in Nepal

De wensvlaggetjes en zijn o.a. te koop bij de WereldWinkel en in de webshop van Happinez!
En nu ook in de Duitse webshop van Happinez! De notitieboekjes zijn o.a. te koop bij de WereldWinkel en in de Duitse webshop van Happinez!