Startup coach

Je wilt een onderneming starten! Heb je de ideeën en het enthousiasme, maar vind je het moeilijk om deze om te zetten naar een business? Dan is deze Startup sessie iets voor jouw, want het brengt orde en structuur in je plannen.

Je hebt iets gevonden waar je blij van wordt en wil hier je werk van maken, maar hoe vertaal je dit naar een onderneming of product. Je kunt namelijk wel een leuk idee hebben, maar hoe verbind je je met je toekomstige klanten. Met veel enthousiasme, sympathie en goede contacten bereik je een hoop als je maar een duidelijke visie hebt en deze op de juiste manier overbrengt.

Heb je al een product en wil deze de wereld in zetten, ook dan kan een Startup sessie je helpen helder te krijgen welke boodschap je wilt uitdragen. Hoe maak je dit product aantrekkelijk en welke middelen zet je in om je product bekendheid te geven, zodat je verder plannen kan maken om je product tot een groot succes te maken.

____________________________________________________________________________

Startup sessie: 100 euro
Tijdens een brainstorm sessie van 2 uur maken we je plannen concreter. Jij vertelt enthousiast over je plannen en ik help je daarin structuur aan te brengen, zodat je helder krijgt wat de volgende stappen zijn. Een goed en doeltreffend gesprek waarin ik jouw idee bekijk vanuit de ogen van een consument. Ik adviseer je over de middelen die je voor jouw product kunt inzetten, zodat het opvalt en mensen aanspreekt. Met een duidelijke visie en een goed idee kun je dan verder met het opzetten en vormgeven van je onderneming.

Na deze sessie help ik je indien gewenst verder met het vormgeven van je product.

____________________________________________________________________________

Meld je aan