Maak je plannen werkelijkheid

Je wilt een onderneming starten en zit al een tijdje boordevol ideeën, maar je vind het moeilijk om deze om te zetten naar een bedrijf? Ik help je orde en structuur aan te brengen in je plannen.

Je hebt iets gevonden waar je blij van wordt en wil hier je werk van maken. Met veel enthousiasme, sympathie en goede contacten bereik je een hele hoop, als je maar een duidelijke visie hebt en deze op de juiste manier overbrengt. Ik help je de verbinding te leggen met je toekomstige klanten. Als je al veel voorwerk hebt gedaan en je al een plan hebt, dan kan dit je helpen de boodschap die je wilt uitdragen helder te krijgen.

We bekijken je plan vanuit de ogen van een consument en gaan kijken welke middelen je in kunt zetten om je product bekendheid te geven, zodat je verder plannen kan maken om je product tot een groot succes te maken. Met een duidelijke visie en een goed idee kun je dan verder met het opzetten en vormgeven van je onderneming.

____________________________________________________________________________

Startup sessie: 100 euro
In een gesprek van 2 uur maken we je idee concreter. Jij vertelt enthousiast over je plannen en ik breng daar structuur in aan, door je plannen om te zetten naar een onderneming of product. We zetten je idee in het daglicht! Ik bekijk het vanuit de ogen van een consument. Ik adviseer je over de middelen die je voor jouw product kunt inzetten, zoals logo, huisstijl, folder website, mailing, webshop, tshirts, e-book. Met een goed idee en een duidelijke visie kun je dan verder met het opzetten en vormgeven van je onderneming.

____________________________________________________________________________

Hierna kunnen we samen verder met het vormgeven van je bedrijf of product, zodat het opvalt en mensen aanspreekt.

Meld je aan