Hoe gaat het in zijn werk

Na een kennismaking nemen we telefonisch of tijdens een eerste afspraak alle wensen (briefing) door. Als duidelijk is wat precies de bedoeling is wordt er een offerte gemaakt. Als deze akkoord is maakt Svenny voor jouw een ontwerp en ontvang je een voorstel. Daarna volgt de fase ‘definitief maken’ van het ontwerp, waarin samen wordt toegewerkt naar een doeltreffend ontwerp, rekening houdend met jouw wensen en het advies van de ontwerper. Als alle aanpassingen en correcties zijn doorgevoerd en het ontwerp door jouw is goedgekeurd, kunnen er definitieve digitale bestanden van worden gemaakt.

Svenny heeft kwaliteit voorop staan en zal niet een opdracht afronden waar beide partijen niet geheel achter staan. Het ontwerp is pas akkoord als beide partijen zich kunnen vinden in het eindresultaat. Het is pas af, als het af is en jij tevreden bent!

Op zoek naar een drukker?
Je kunt er voor kiezen om het drukwerk te laten verzorgen door Svenny, zodat je alle zorgen en verantwoordelijkheden uit handen geeft en het drukwerk kant en klaar wordt geleverd. Er wordt dan eerst een proefdruk gemaakt voor het wordt gedrukt. Als deze door jouw is gecontroleerd en akkoord is bevonden wordt het gedrukt en eventueel verzonden.

Al je zelf een drukker hebt gevonden, dan is het belangrijk dat je daar de juiste drukwerkspecificaties opvraagt (deze variëren per drukker), zodat Svenny het juiste digitale bestanden kan maken. Een voordeel is dat je dan zelf de kosten en levertijd in de hand hebt. Je moet dan wel alles zelf organiseren en controleren en je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele drukfouten. Laat dus voor het drukken een proefdruk (kleurproef) maken van het digitale bestand, zodat je een eindcontrole uit kan voeren op kleurgebruik en eventuele drukfouten.  Svenny kan de proefdruk indien gewenst samen met jouw beoordelen. Zorg dat je hiervoor extra tijd rekent in de planning.

Op zoek naar een webbouwer?
Svenny kan je adviseren in het vinden van een gepaste webbouwer.
Heb je zelf een webbouwer gevonden, dan kun je ervoor kiezen om de webbouwer en de ontwerper (in dit geval Svenny) een samenwerkingsverband aan te laten gaan, zodat beide partijen nauw betrokken zijn bij het bouwen van de website. Het is belangrijk dat er vooraf (voor er gestart wordt met het maken van een ontwerp) een overleg plaatsvindt tussen de betreffende partijen, waarin je je wensen uit kunt spreken. Beide partijen kunnen je dan advies geven over de in te zetten functionaliteiten, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de mogelijkheden, vormgeving en de werking van de website. Ook kan er samen een planning gemaakt worden en een opleverdatum. Met als resultaat dat er zorgeloos een website tot stand komt. Svenny kan dan de juiste vormgeving en indeling aanhouden, de juiste bestanden aanleveren en een nauwkeurige controle uitoefenen op de gebouwde website wat betreft de vormgeving. Het maken van een lijnschets kan hierbij zeer handig zijn. Zeker als het om een meer complexe website gaat met verschillende pagina’s.

Ben je geïnteresseerd en benieuwd wat Svenny voor jouw kan betekenen, bel of mail dan gerust….