Maison

10 jaar bestaan

15 februari 2021

Svenny Grafisch Ontwerp bestaat 10 jaar!

Een momentje om even heel kort bij stil te staan. Precies 10 jaar geleden besloot ik te starten als zelfstandig ondernemer met mijn grafische kunsten…. zelf nooit enige behoefte gehad om dit te doen, maar noodgedwongen en door hulpvragen uit verschillende hoeken toch maar een business gestart. Een duik in het diepe… op goed geluk!

En vandaag, 10 jaar later, kan ik alleen maar TROTS zijn!! Want het was niet makkelijk. Met kids in de luiers aan de eettafel een business starten in de vrije uurtjes. Hard werken en blijven vertrouwen op je talenten. Pieken en dalen. En dan in een dal je business naar ‘the next level’ tillen. 2019 werd een topjaar! Maar toen kwam covid en ging ik koppie onder…. maar ook toen bleef ik geloven in mezelf, in mijn missie en mijn business en ik gaf dus niet op! En gelukkig kwam het goed…. zelfs overschakelen naar de hoogste versnelling, vol gas, yessss, ik heb de eerste 10 jaar vol gemaakt! Ik ben trots dat ik me niet door de dalen heb laten tegenhouden en heb doorgezet. En dit wil ik de komende jaren proberen over te brengen aan anderen. Geef niet op, geloof in je talenten.

Ook ben ik zeer DANKBAAR voor de leraren die mijn talenten zagen en mij zo het grafische vak in hebben begeleid. Dankbaar voor alle mogelijkheden die ik heb gehad om het vak echt eigen te maken. En dankbaar voor de mensen en bedrijven die de afgelopen jaren van mijn grafische diensten gebruik hebben gemaakt. Dankbaar voor Alexandre die de financiële druk heeft moeten doorstaan en dit mede heeft mogelijk gemaakt. Ik kon daardoor al die jaren mijn creatieve ei kwijt. Iets wat ik iedereen gun!

DANKBAAR en TROTS, ben ik…

#10jaar #grafischontwerp #svennyontwerpt #ididit