Maison

10 jaar bestaan

15 februari 2021

Svenny Grafisch Ontwerp bestaat 10 jaar!

Een momentje om even bij stil te staan. Precies 10 jaar geleden besloot ik te starten als zelfstandig ondernemer met mijn grafische kunsten…. ik heb zelf nooit enige behoefte gehad aan een eigen business, maar door vragen uit verschillende hoeken ben ik dit toch maar gaan doen. Een duik in het diepe dan maar… op goed geluk!

En vandaag, 10 jaar later, kan ik alleen maar TROTS zijn, op wie ik nu ben! Want het was niet makkelijk. Met kids in de luiers aan de eettafel een business starten in de vrije uurtjes. Hard werken en blijven vertrouwen op je talenten. Pieken en dalen. En dan in een dal je business naar ‘the next level’ tillen. 2019 werd een topjaar! Maar toen kwam covid en ging ik koppie onder…. maar ook toen bleef ik geloven in mezelf, in mijn missie en mijn business en ik gaf dus niet op! En gelukkig trok het werk weer aan…. zelfs overschakelen naar de hoogste versnelling en vol gas. Maar ik heb de eerste 10 jaar vol gemaakt! Ik ben trots dat ik me niet door de dalen heb laten tegenhouden en heb doorgezet. En dit wil ik de komende jaren proberen over te brengen aan anderen. Geef niet op, geloof in je talenten.

Ik ben zeer DANKBAAR voor de leraren die mijn talent zagen en mij zo het grafische vak in hebben begeleid. Dankbaar voor alle mogelijkheden die ik heb gehad om het vak echt eigen te maken. En dankbaar voor de mensen en bedrijven die de afgelopen jaren van mijn grafische diensten gebruik hebben gemaakt. Dankbaar voor Alexandre die de financiële druk heeft moeten doorstaan en dit mede heeft mogelijk gemaakt. Ik kon daardoor al die jaren mijn creatieve ei kwijt. Iets wat ik iedereen gun!

DANKBAAR en TROTS, ben ik…

#10jaar #grafischontwerp #svennyontwerpt #ididit