Maison

Case 2: Branding voor starter

Svenny - logo ontwerp - Praktijk Wedergeboorte

Case 2: Logo en huisstijl voor praktijk

Opdrachtgever Renate wil haar eigen praktijk starten als energetisch therapeut. Met de insteek: ‘Meer in je kracht, versterk je eigenwaarde’ en de naam Praktijk Wedergeboorte. Ook gaf zij aan dat ze een logo ontwerp wilde met frisse heldere kleuren en een lotusbloem.
De lotusbloem staat voor haar symbool voor innerlijke groei en de zeven kleuren van de chakra’s voor de belangrijkste energiepunten in het lichaam die weer in balans gebracht moeten gaan worden.

Met zachte verlooptinten heb ik de kleuren verwerkt in de bloemblaadjes van de lotus, welke hier weergegeven is als bovenaanzicht. Met de mens, volledig in balans, hierin centraal afgebeeld. De kleur rood is in deze huisstijl als basiskleur gebruikt. Deze staat symbool voor de kleur van het eerste chakra; die zorgt ervoor dat je je stabiel, geaard en veilig voelt.

Met deze kleurrijke uitstraling is de huisstijl, waaronder een visitekaartjes en briefpapier (en factuur) ook de website vormgegeven en kan haar praktijk starten om mensen te begeleiden in hun groei.