Logo ontwerp Looks Like Lonnie

Interieur architect Lonnie Brands kwam bij mij met een schets aanzetten en vroeg mij een logo te ontwerpen voor haar nieuw op te zetten bedrijf Looks Like Lonnie. De schets met de 3 beginletters (3xL) dat tegelijk een veertje vormt heeft voor haar een aparte betekenis. Het sprak me direct aan en dus zette ik deze om in verschillende designs. Uiteindelijk werd gekozen voor een organische illustratie van goud met een creatieve uitstraling.

Werkwijze: Ik vind in dit project de samenwerking met de opdrachtgever ‘magisch’, omdat je samen een ontwerp maakt. De gedachte van Lonnie zelf probeer ik om te zetten naar een beeldmerk dat bij haar past. Hiermee krijgt de opdrachtgever het gevoel dat ie het zelf ontworpen heeft. Ik ben hierin de vertaler naar toekomstige klanten. Zo hoop ik in de toekomst meer mensen te helpen met vormgeven van hun bedrijf.

Schets Lonnie

Looks Like Lonnie logo