Maison

Lavera Naturkosmetik

Lavera heeft een uitgebreid assortiment puur natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Daarbij is het belangrijk dat de 10 kwaliteitspunten (Organic, Vegan en Natrue) op de producten en het winkelmateriaal heel duidelijk tot uiting komen.

Voor het vervaardigen van verkoop en winkel materiaal voor de nederlandse markt heb ik de vertaalslag gemaakt vanuit het Duits, daarbij moet de kwaliteit garantie van dit product onder de aandacht worden gebracht.
Om het product in de winkels duidelijke en sfeervol te presenteren is er verschillend point-of-sales materiaal ontwikkeld, zoals; een toonbankdisplay, banners en wobblers, schapstroken, een aantal folders, posters met aanbiedingen, advertenties voor print en online en diverse folders. Zo krijgt de consument de juiste Lavera sfeerbeleving.
Alle communicatie uitingen worden gemaakt volgens specifieke richtlijnen die in Duitsland worden bedacht en zijn weergegeven in een styleguide. Zo ontwerp ik communicatie uitingen voor de Nederlandse markt.

Opdrachtgever: Kuypers Cosmetics

Merk: Lavera

Datum: vanaf 2016

Date: