Koperberg Arts & Crafts

Koperberg

Concept en design van diverse producten gemaakt van hand geschept papier.

 

Altaardoos wit

Samen met Koperberg Arts & Crafts zijn er een aantal producten ontwikkeld die zijn gemaakt van handgeschept papier. Alle producten zijn Fair Trade geproduceerd in Nepal.

Een altaardoos die uitgeklapt kan worden tot een sfeervol altaartje. Je kunt een foto in het frame plaatsen en er is een bewaardoosje in verwerkt. Doordat het inklapbaar is kun je het ook gebruiken om mee op reis te nemen.
De wensvlaggetjes zijn geïnspireerd op de vlaggetjes die wapperen in de wind op de bergpassen van Tibet en Nepal om voorspoed te verspreiden. Samen hebben we 9 verschillende kleurrijke thema’s ontwikkeld (samen, kracht, liefde, geluk, wijsheid, licht, vrede, vriendschap en levensreis), welke ook zijn vertaald in het Engels, Duits en Frans. De wensvlaggetjes zijn verpakt met een envelop en een losse velletje, zodat je het kunt versturen als wenskaart.
De booklets, gevuld met ongelinieerd papier en een opbergvakje, zijn er in 4 verschillende uitvoeringen, waarvan 2 met voorop een venster waarin je zelf een afbeelding kunt plaatsen.
En een bewaardozenset bestaande uit drie dozen die precies in elkaar passen.

 

Koperberg Flyer  Koperberg Flyer

Deze producten zijn te koop bij o.a. de Wereld Winkel en Happinez webshop.
Wensvlaggetjes: Happinez NL  en Happinez D
, notitieboekje: Happinez D, altaardoos: De Zinnige Zaak en Bureau Alles
De styling van de foto’s door gebruikt in de flyer: Sanny Bijvoet.

Huisstijl Koperberg