Wat ik voor je kan doen…

Wil je een krachtige en professionele uitstraling? Is je vormgeving aan vernieuwing toe?
Je bent op de juiste plek, want ik ben gespecialiseerd in het maken van ontwerpen die klanten aantrekt, de juiste klanten.
Ik verzorg de vormgeving die jouw merk, bedrijf of product sterker in de markt zet.

Verpakkingen

Ik heb veel ervaring in de verpakkingsmarkt en point-of-sales materiaal. Ik help je vanaf het eerste idee over vorm en toepassing, tot bedrukking en het maken van digitale bestanden voor de betreffende fabrikant of drukker.

Voor internationale merken ontwerp ik vanuit bestaande styleguides verpakkingen en communicatie uitingen voor de Nederlandse markt.
Bekijk verpakkingen

Svenny print voorbeelden


Branding voor Starters

Voor startende ondernemingen verzorg ik de vormgeving en branding vanaf concept tot logo, huisstijl en website. In mijn ervaring is het met design net als met lichaamstaal. 80% van de eerste indruk van een starter is de vormgeving. Als je goed verzorgd naar de klant toe stapt, straal je uit dat je je vak heel serieus neemt. En als alle elementen van de branding kloppen, geef je jouw klant ook een gerust gevoel dat het goed zit.

Ik kan je helpen met het brengen van orde en structuur bij het opbouwen van je business. Door mijn ervaring kan ik je helpen om valkuilen te vermijden, waarschuwen als ik zie dat je het wiel opnieuw uitvindt en ideeën en tips geven die je business helpen groeien.
Bekijk huisstijlen en logo’s

Svenny online voorbeelden

Webdesign

Wil je een nieuwe website? Ik kan niet alleen jouw website of individuele pagina’s ontwerpen, ik stuur ook websitebouwers aan qua creatieve vormgeving en functioneel ontwerp. Ook kun je mij inschakelen voor website restyling of een second opinion over hoe je de vormgeving en indeling van jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Voor het bouwen van een website breng ik je in contact met specialisten die jouw website of webshop online kunnen zetten. Bij mij zit je dus goed voor de krachtige combinatie van creativiteit en technische kennis.
Bekijk websites

Neem contact op om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.