Maison

Wat kan ik voor je doen

Wil je een krachtige en professionele uitstraling?
Is je vormgeving aan vernieuwing toe?

Je bent op de juiste plek, want ik ben gespecialiseerd in het maken van creatieve grafische ontwerpen. Ik zorg dat de vormgeving past bij jouw onderneming, dat het jouw klanten aanspreekt, dat jouw product of onderneming sterk(er) in de markt komt te staan en naar een hoger niveau tilt.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van:
+ Logo, huisstijl, brand design: styleguide en moodboard
+ Communicatie uitingen voor print en online
+ Verpakkingen en point-of-sales materiaal
+ Websites

Svenny services

Brand design

Ben jij (startende) ondernemer en wil je je bedrijf vormgeven?

Ik ontwerp een sfeervol grafisch design voor je LOGO, HUISSTIJL en WEBSITE om te zorgen dat je bedrijf zichtbaar wordt en je verbinding maakt met je klanten. Met vormgeving die echt past bij je bedrijf en weergeeft waar je voor staat.

Daarnaast maak ik een MOODBOARD waarin ik jouw verhaal visueel maak. En een STYLEGUIDE met huisstijl richtlijnen voor kleur en typografie. Toekomstige gebruikers kunnen hier steeds weer op terugvallen.

Een persoonlijke briefing en aanpak zorgen ervoor dat het design ook echt klopt en dat jij er uiteindelijk 100% achter staat.

Verpakking ontwerp

Vanaf het eerste idee denk ik mee over vorm en toepassing voor het vervaardigen van verpakkingen en point-of-sales materiaal. Ik heb veel ervaring op dit gebied. Van vorm en design tot het maken van digitale bestanden en drukwerk.

Voor internationale merken ontwerp ik verpakkingen voor de Nederlandse markt, meestal vanuit bestaande styleguides.

Daarnaast ontwerp ik communicatie uitingen om een product te verkopen en te promoten zoals een display, banner, stoepbord, flyer, poster, productfolder, label of cadeauverpakking, promotie items of give aways.

Svenny Verpakking ontwerp Skoon

Webdesign

Wil je een nieuwe website? Ik kan niet alleen jouw website of individuele pagina’s ontwerpen. Ik stuur ook websitebouwers aan qua creatieve vormgeving en functioneel ontwerp.

Ook kun je mij inschakelen voor website restyling of een second opinion. En adviseer ik je over de vormgeving en indeling van jouw website zodat je deze naar een hoger niveau tilt.

Voor het bouwen en onderhouden van je website werk ik samen met specialisten op dit gebied. Het hostingpakket zorgt ervoor dat je online up to date bent en blijft. We werken nauw samen en bundelen op deze manier creativiteit en technische kennis.

Product ontwerp

Heb je een idee en zoek je een ontwerper die dit uitwerkt met een unieke vorm en sfeervol design?

Ik werk jouw idee uit tot een product met een eigen vorm en uitstraling. Uniek in zijn vorm, kleur, beeld en illustratie. Ik werk hierbij van concept tot het uitwerken van digitale bestanden en drukwerk.

Door mijn ervaring in het ontwikkelen van verpakkingen, weet ik waar je hierbij op moet letten en waar je rekening mee dient te houden.

Svenny product ontwerp

Meer weten

Ben je op zoek naar een ervaren creatief ontwerper?
Neem dan contact met me op.