Maison

Wat kan ik voor je doen

Wil je een krachtige en professionele uitstraling?
Is je vormgeving aan vernieuwing toe?

Je bent op de juiste plek, want ik ben gespecialiseerd in het maken van creatieve grafische ontwerpen. Ik zorg dat de vormgeving past bij jouw onderneming, dat het jouw klanten aanspreekt, dat jouw product of onderneming sterk(er) in de markt komt te staan en naar een hoger niveau tilt.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van:
+ Logo, huisstijl, brand design: styleguide en moodboard
+ Communicatie uitingen voor print en online
+ Verpakkingen en point-of-sales materiaal
+ Websites

Svenny services
Svenny Verpakking ontwerp Skoon

Verpakking ontwerp

Vanaf het eerste idee denk ik mee over vorm en toepassing voor het vervaardigen van verpakkingen en point-of-sales materiaal. Ik heb veel ervaring op dit gebied, van vorm en design tot het maken van digitale bestanden en drukwerk.

Voor internationale merken ontwerp ik vanuit bestaande style guides verpakkingen en communicatie uitingen voor de Nederlandse markt.

Daarnaast adviseer en ontwerp ik middelen om jouw product te verkopen zoals labels en cadeauverpakking en te promoten in de vorm van promotie items of give aways, zoals een folder, powerpoint presentatie, posters of een stand of wand voor een beurs.

Brand design

Ben jij (startende) ondernemer en wil je zichtbaar worden met je bedrijf met een unieke uitstraling?

Ik verzorg de vormgeving en branding van o.a. je logo, huisstijl en website. Grafische vormgeving waarmee je zichtbaar wordt en verbinding maakt met je klanten, passend bij wie jij bent en waar je voor staat.

In mijn ervaring is het met design net als met lichaamstaal. 80% van de eerste indruk is de vormgeving. Als je goed verzorgd naar je klant toe stapt, straal je uit dat je je vak heel serieus neemt. En als alle elementen van de branding kloppen, geef je jouw klant ook een gerust gevoel dat het goed zit.

Ik kan je helderheid en richting geven bij het opbouwen van je onderneming. Door mijn ervaring kan ik je ideeën en tips geven die je business helpen groeien of helpen versterken. Dan kun jij met de juiste professionele vormgeving direct aan de slag. En kun jij vol energie ondernemen vanuit je talenten.

Webdesign

Wil je een nieuwe website? Ik kan niet alleen jouw website of individuele pagina’s ontwerpen, ik stuur ook websitebouwers aan qua creatieve vormgeving en functioneel ontwerp.

Ook kun je mij inschakelen voor website restyling of een second opinion over hoe je de vormgeving en indeling van jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Voor het bouwen van een website breng ik je in contact met specialisten die jouw website of webshop online kunnen zetten. Een krachtige combinatie van creativiteit en technische kennis dus.

Product ontwerp

Heb je een idee en zoek je een ontwerper die dit uitwerkt met een unieke vorm en sfeervol grafisch design?

Ik ontwerp voor jouw een product met een eigen vorm en geef producten en verpakkingen een sfeervolle uitstraling in de vorm van kleur, beeld en illustraties. Ik werk hierbij van concept tot het uitwerken van digitale bestanden en drukwerk.

Door mijn ervaring in het ontwikkelen van verpakkingen en promotie items, weet ik waar je hierbij op moet letten en waar je rekening mee dient te houden.

Svenny product ontwerp

Meer weten

Ben je op zoek naar een ervaren creatief ontwerper?
Neem dan contact met me op.