Maison

Training ‘Zuiver Kompas’

Geef vorm aan je onderneming

Droom jij van een eigen onderneming? Heb je een passie en wil je daar je werk van maken. Wij nodigen je uit om dit uit te werken om tot echte concrete plannen te komen.

Voor wie?
Met de training ‘Zuiver Kompas’ willen we mensen aanmoedigen te gaan doen waar ze diep van binnen al jaren naar verlangen. Juist nu is er grote behoefte aan gepassioneerde mensen die vanuit hun persoonlijke talenten en zuivere intenties een bijdrage leveren in de wereld. Iedereen heeft het namelijk in zich om succesvol en betekenisvol te zijn met zijn of haar talent. En daarmee kun jij de wereld een beetje mooier en/of makkelijker maken. Dit is namelijk iets wat je zo leuk vind dat je het anderen ook gunt.

We helpen je met het vertalen van jouw passie en talent naar een onderneming. Heb je een idee…. in de training maken we dit met jou concreet.

Wat kun je verwachten

Tijdens de training doen verschillende oefeningen om je verhaal helder te krijgen. We onderzoeken tekst, kleur en vorm voor jouw onderneming, oefenen presentatie vaardigheden, maken een visionboard en eindigen met een logo schets: het startpunt van jouw onderneming. Jouw zuivere kompas!

Deze training begeleid ik samen met Trudie Ligtvoet, opleider bij de Vumc Academie van het Amsterdam UMC en eigenaar van De Paarse Paraplu. We combineren hierin onze talenten trainingsvaardigheden, het begeleiden van startende ondernemers en vormgeving.

Kortom, een inspirerende en motiverende dag, waarin je keuzes maakt voor de toekomst en plannen maakt voor je onderneming.

Details Training

Datum: vraag naar de nieuwe datum
Tijd: 9.30 – 16.30 uur
Deelnemers: min. 4 tot 6
Lokatie: Piith, Laarderweg 65 in Bussum
Investering: try-out aanbieding 125 euro / 225 euro

INCLUSIEF
– Lunch, koffie en thee
– Materiaal
– 1 coaching gesprek (twv 65 euro)
– 65 euro korting op het Brand Design Pakket (logo, huisstijl en website).

EXCLUSIEF
Begeleiding na de training:
– Coaching traject van 3 sessies á 150 euro
– Verfijnen van je logo en branding.

Aanmelden

Wil je de Training ‘Zuiver Kompas’ volgen?
Bel 06-11320705 of neem dan contact met ons op.

Training Zuiver Kompas