Maison

In mijn branding-workshop leer je hoe je de kracht van je merk kunt benutten door te ontdekken wat jouw merk uniek maakt. Je zult dan moeiteloos droomklanten aan gaan trekken door een merkbeleving die op een dieper niveau aansluit.

Heb je plannen voor het opzetten van een eigen onderneming en wil je de volgende stap zetten? Ik nodig je uit om samen jouw ideeën uit te werken tot concrete plannen en jouw onderneming vorm te geven. Ik leer je hoe je een sterk merk met blijvende impact creëert!

Voor wie?

Voor mensen die een merk of bedrijf vanaf de grond af moeten opbouwen. Voor mensen die behoefte hebben aan creatieve ondersteuning bij het vormgeven van hun onderneming. Ik help je met het vertalen van jouw passie en talent naar een onderneming.

Wat kun je verwachten

Tijdens deze inspiratieochtend beginnen we met een wandeling, zodat je op ontspannen manier je verhaal, je plannen en je wensen kunt vertellen. Zo krijg ik een duidelijk beeld van je wensen.

Verder onderzoeken we tekst, kleur en vorm voor jouw onderneming, maken een visionboard en eindigen met een logo schets: het startpunt voor jouw onderneming.

Een zeer inspirerende en motiverende ochtend, waarin je keuzes maakt voor de toekomst.

Ik merk vaak dat ondernemers dan al echt flinke stappen zetten. Ik geef je ideeën en tips die je business zichtbaar maken en verbinding maakt met je toekomstige klanten. De input die ik geef helpt je met het verder uitwerken van je ondernemers ideeën.

Details

Datum: in overleg
Tijd: 9.30 – 13.30 uur
Lokatie: nader te bepalen in ’t Gooi
Investering: 175 euro

Inclusief:
– koffie/thee
– materiaal
– 65 euro korting op het Brand Design Pakket

Aanmelden

Bel 06-11320705 of neem dan contact met ons op.