Maison

Brand Design Pakket

Een professionele start voor ondernemers

Logo + Huisstijl + Website
met vormgeving die echt past bij je onderneming en weergeeft waar deze voor staat. Een perfecte basis om verzorgd en professioneel je business te kunnen starten.

In mijn ervaring is het met design net als met lichaamstaal, 80% van de eerste indruk is de vormgeving. Als je goed verzorgd naar je klant toe stapt, straal je uit dat je je vak heel serieus neemt. En als alle elementen van de branding kloppen, geef je ze een gerust gevoel dat het goed zit.

Compleet pakket
Een sfeervol grafisch design voor jouw logo, huisstijl en website. Grafische vormgeving waarmee je zichtbaar wordt en verbinding maakt met je klanten.

Je wordt in het hele ontwerp proces betrokken. Een persoonlijke briefing zorgt ervoor dat het design ook echt klopt. Samen maken we een perfecte basis waar jij 100% achter staat, zodat je direct aan de slag kunt met ondernemen.

Wat kun je verwachten

Het Brand Design Pakket realiseer ik samen met webdesigner Marco Kroon. Hij is eigenaar van een full service internetbureau en een expert in css en WordPress. Hij zorgt dat je online succesvol wordt én blijft. Marco onderzoekt de markt, hij stapt in de schoenen van jouw klanten en ontdekt mogelijke kansen. Samen combineren we technische en creatieve ondersteuning.

Waarom het Brand Design Pakket:

– Een betaalbaar totaalpakket
– Duidelijke prijzen, zonder verrassingen!
– Persoonlijke aanpak gedurende het hele proces
– Een professionele uitstraling
– Website binnen 2 weken online
– Eenvoudig te beheren WordPress website
– Goed vindbaar in Google zoekmachines
– Goed leesbaar op mobiel
– Perfecte persoonlijke service, zeer klantgericht
– We gaan door tot u 100% tevreden bent
– 24/7 websupport

Kortom: Dé oplossing voor een professionele start.

Brand Design Pakket

Logo + Huisstijl + Website
Voor nog geen 1500 euro!

Logo:
Persoonlijke briefing, een unieke grafisch ontwerp, dat echt past bij je onderneming en waar deze voor staat. Inclusief diverse digitale bestanden van het logo (vector / jpg / png / eps).
Investering: 460 euro

Huisstijl:
– Visitekaart (500 stuks, digitaal gedrukt, dubbelzijdig, full color)
– Briefpapier/factuur (digitaal bestand in Word of Pages om zelf brieven/facturen mee te maken)
Investering: 280 euro

Website:
Een zeer complete basis website met vele mogelijkheden tot uitbreiden. Vormgegeven in de huisstijl inclusief 5 gevulde pagina’s (tekst en beeld). Binnen 2 weken online! De responsive website is eenvoudig te beheren in WordPress en goed vindbaar door Google.
Investering: 499 euro

Hosting Pakket:
Domeinnaam.nl + Hosting + SSL certificaat + Onderhoud + 3 e-mailadressen.
Van het maken van WordPress updates tot aan het instellen van de e-mailaccounts, optimaliseren van de website voor snelheid en veiligheid, technisch onderhoud.
Wij geven 24/7 support en zorgen dat het werkt. Dit pakket hoort bij de website, z
onder webhosting kan de website niet optimaal online worden gehouden.
Investering: 19,95 euro p.m.

Bereken nu direct geheel vrijblijvend online je offerte!
Geef aan van welke modules je denkt gebruik te willen maken en onderaan verschijnt de totale prijs exclusief BTW. Verstuur de offerte, dan nemen we contact met je op om verdere vragen te beantwoorden. Je zit nergens aan vast.

Extra mogelijkheden

Moodboard:
Een sfeervol brand design moodboard met de look & feel van je bedrijf. Hierin wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal, illustratie, kleur, vormgeving voor tekst.
Investering: 250 euro

Styleguide:
Een overzichtelijke weergave van de richtlijnen van het brand design, in de vorm van een digitaal pdf bestand, hierin worden alle onderdelen van de huisstijl zoals logo, beeldmerk, logo gebruik, kleuren, typografie, andere drukwerk uitingen en het moodboard weergegeven. Deze richtlijnen zorgen ervoor dat de vormgeving er consistent uit gaat zien, waardoor er een sterk en herkenbaar merk ontstaat.
Investering: 200 euro

Social Media tools:
Social media beeldmateriaal in uw huisstijl (vb: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn).
Investering: 150 euro

Contact

Wil je het Brand Design Pakket voor jouw onderneming?
Neem dan contact met me op.

Brand Design Pakket