Maison

Creatieve grafische designs

Ben jij op zoek naar iemand die jouw product of bedrijf van krachtige vormgeving voorziet? Of is de branding toe aan een opfrisbeurt?

Ik ben gespecialiseerd in het maken van grafische designs en ontwerp communicatie uitingen waarmee je de aandacht trekt van je publiek.

Svenny services

Je wil met je merk of bedrijf verbinding maken met je publiek en het liefst visueel een opvallende indruk maken.

Mijn streven is iets krachtigs, authentieks en onvergetelijks te creëren. Vormgeving die herkenbaar en origineel is. Want dat verdient het!

Voordat ik begin met ontwerpen besteed ik tijd aan het ontdekken van je merkwaarden. Ik werk intuïtief en neem je stap voor stap mee in het creatieve proces en wijs je de weg in de wereld van branding, communicatie en drukwerk.

Het liefst maak ik een merkidentiteit met vormgeving die tijdloos is en niet na 1 of 2 jaar zijn kracht heeft verloren. Vormgeving die passend aanvoelt. Ik werk graag voor merken met duurzaamheid als uitgangspunt.

Specialties:

+ Logo
+ Brand Design: huisstijl, merkidentiteit, moodeboard, styleguide
+ Communicatie uitingen voor print en online
+ Website
+ Verpakking en sales materiaal
+ Stationery product ontwerp
+ Illustratie

Logo & Brand design

Een sfeervol grafisch design voor je LOGO, WEBSITE en al je COMMUNICATIE UITINGEN waarmee je bedrijf zichtbaar wordt en je verbinding maakt met je publiek. Ik zorg dat je merk of bedrijf een aantrekkelijke en authentieke uitstraling krijgt.

Om een sterk en herkenbaar merk te creëren ontwerp ik een uniek BRAND DESIGN in de vorm van een moodboard, waarin ik de kern van jouw verhaal visueel maak afgestemd op je publiek.

In een STYLEGUIDE worden alle elementen van je merk en brand design weergegeven. De huisstijl richtlijnen voor kleur, typografie, beeldmateriaal en communicatie uitingen worden er in vastgelegd. Toekomstige gebruikers kunnen hier steeds weer op terugvallen. Ook als je bedrijf groeit draagt dit bij aan een sterk, consistent merk.

Een persoonlijke briefing en aanpak en tussendoor afstemmen zorgen ervoor dat het design ook echt klopt en dat jij er uiteindelijk 100% achter staat.

Packaging design

Je product aantrekkelijk en met een unieke uitstraling verpakt, zodat die opvalt naast concurrenten.

Vanaf het eerste idee denk ik mee over vorm en toepassing bij het ontwikkelen van VERPAKKINGEN en POINT-OF-SALES materiaal en ontwerp het artwork met beeldmateriaal en illustraties en maak digitale bestanden en drukwerk.

Voor internationale merken ontwerp ik verpakkingen voor de Nederlandse markt, meestal vanuit bestaande styleguides.

Om je product in de winkel te presenteren en te promoten ontwikkel ik een display, banner, stoepbord, flyer, poster, productfolder, label of cadeauverpakking, promotie items of give aways.

Webdesign & ontwikkeling

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Ik maak jouw verhaal online visueel met een sfeervolle website die functioneel en overzichtelijk is en zorg voor passend beeldmateriaal.

Ik ontwerp een website met een merkbeleving die op een dieper niveau aansluit.

Ook kun je mij inschakelen voor een restyling om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Of een second opinion als je twijfelt over de juiste uitstraling van je huidige website.

Om je website technisch kloppend te maken werk ik nauw samen met WordPress specialisten die ervoor zorgen dat je online up to date blijft. Samen ondersteunen we je om online succesvol te worden én te blijven met webhosting, onderhoud & support en online marketing.

Stationery product ontwerp

Een uniek product of complete productlijn met een eigen vorm en sfeer.

Voor productontwerpen zoals stationery en cadeau artikelen, maak ik passende vormgeving en illustraties. Ik denk mee van concept; vorm en toepassing tot aan het uitwerken van digitale bestanden en drukwerk. Door mijn ervaring in het ontwikkelen van verpakkingen weet ik waar je op moet letten en rekening mee moet houden.

Ik zorg dat de gehele productlijn een opvallende en eenduidige uitstraling krijgen met unieke illustraties en partronen.

Meer weten

Ben je op zoek naar een ervaren creatief ontwerper?
Neem dan contact met me op.