Maison

Grafisch Ontwerp

Op zoek naar krachtige vormgeving voor je business?
Of snakt je design naar een opfrisbeurt?

Mooi! Je bent op de juiste plek! Ik ben gespecialiseerd in het maken van creatieve grafische designs.

Je stopt al je passie en hart in het werk dat je doet en je bent serieus bezig met het opzetten van een business. En nu wil je verbinding maken met je publiek en het liefst visueel een opvallende indruk maken.

Mijn streven is iets krachtigs, authentieks en onvergetelijks te creëren. Vormgeving die jou uniekheid, passie en doel weerspiegelt. Want dat verdient het!

Ik werk intuïtief en besteed tijd aan het ontdekken van je merkwaarden voordat ik begin met ontwerpen. Ik neem je stap voor stap mee in het proces en wijs je de weg in de wereld van branding en communicatie.

Ik heb een voorkeur voor duurzame merken. En maak het liefst een merkidentiteit die niet na 1 of 2 jaar zijn kracht heeft verloren of voelt alsof het niet past.

Svenny services

Specialties:

+ Logo design
+ Brand design ( huisstijl – styleguide – moodboard )
+ Communicatie uitingen ( print – online )
+ Webdesign ( homepage re-style )
+ Verpakking ontwerp ( verpakkingen – point of sales materiaal )
+ Illustraties ( op maat gemaakte patronen en illustraties )

Je zult hiermee moeiteloos droomklanten aan gaan trekken door een merkbeleving die op een dieper niveau aansluit. Je zult merken dat je onderscheidend bent van de massa met een merkontwerp dat samenhangend, impactvol en uniek is. Je zult zien dat je direct je waarde overbrengt en dat wanneer mensen je merk ontdekken ze zich direct aangesproken voelen.

Logo & Brand design

Ik ontwerp een sfeervol grafisch design voor je LOGO, WEBSITE en al je COMMUNICATIE UITINGEN waarmee je bedrijf zichtbaar wordt en je verbinding maakt met je publiek. Ik zorg dat je bedrijf aantrekkelijke en authentieke uitstraling krijgt.

Daarbij ontwerp ik een BRAND DESIGN in de vorm van een moodboard waarin ik jouw verhaal visueel maak.

Ik leg de huisstijl richtlijnen voor kleur en typografie en beeldmateriaal vast in een STYLEGUIDE. Toekomstige gebruikers kunnen hier steeds weer op terugvallen.
Dit zorgt ervoor dat alle communicatie uitingen er qua vormgeving en uitstraling gelijk uit gaan zien en er een sterk en herkenbaar merk ontstaat.
Een persoonlijke briefing en aanpak zorgen ervoor dat het design ook echt klopt en dat jij er uiteindelijk 100% achter staat.

Verpakkingen

Ik ontwikkel verpakkingen en point-of-sales materiaal. Vanaf het eerste idee denk ik mee over vorm en toepassing, ik ontwerp de layout, verzorg het beeldmateriaal en het maken van digitale bestanden en drukwerk.

Voor internationale merken ontwerp ik verpakkingen voor de Nederlandse markt, meestal vanuit bestaande styleguides.

Daarnaast ontwerp ik communicatie uitingen om een product te verkopen en te promoten zoals een display, banner, stoepbord, flyer, poster, productfolder, label of cadeauverpakking, promotie items of give aways.

Website

Ik ontwikkel websites met een merkbeleving die op een dieper niveau aansluit.

Ik ontwerp een sfeervolle homepage en individuele pagina’s qua creatieve vormgeving, functioneel ontwerp en maak daarbij geschikt beeldmateriaal. Daarbij werk ik samen met webdesigners die jouw website technisch kloppend maken. Zij zorgen ervoor dat je online up to date bent en blijft.

Ook kun je mij inschakelen voor website restyling of een second opinion. En adviseer ik je over de vormgeving, beeldmateriaal en de indeling van jouw website zodat je deze naar een hoger niveau tilt.

Product ontwerp

Op basis van het doel en de gewenste uitstraling ontwerp ik een uniek product of complete productlijn met een eigen vorm en sfeervol design?

Ik ontwerp stationery en cadeauartikelen meestal gemaakt van papier en maak hiervoor passende illustraties. Ik werk hierbij van concept tot het uitwerken van digitale bestanden en drukwerk. Door mijn ervaring in het ontwikkelen van verpakkingen weet ik waar je hierbij op moet letten en rekening mee moet houden.

Meer weten

Ben je op zoek naar een ervaren creatief ontwerper?
Neem dan contact met me op.