Maison

Kennismaking en werkwijze

Werkwijze

Als ontwerper vind ik het altijd weer bijzonder hoe het creatieve proces werkt. Ik verbind me met jouw wensen en ambities en het eindresultaat is verrassend en authentiek en heeft impact. Lees hier hoe dat proces in zijn werk gaat….

Tijdens een eerste afspraak lees en ‘voel’ ik het idee. Jij vertelt me je verhaal, je ideeën, je plannen en details van de opdracht. En ik stel mogelijk vragen, check of ik je ideeën helder heb begrepen en vertel je over de mogelijke plan van aanpak. Met deze input ga ik dan in mijn studio aan de slag.

Als je zelf al een duidelijk beeld hebt van het ontwerp, dan vind ik het belangrijk dat ik die details te weten kom om een volledig beeld te vormen van je wensen. Een omschrijving of schetsje helpt daarbij. Het zou toch zonde zijn als ik iets ontwerp dat niet aan de verwachting voldoet.

Heb je zelf nog geen duidelijk beeld? Dan helpt het intake gesprek je al een heel eind op weg. Ik begeleid je naar het uiteindelijke ontwerp. Ik ontwerp verschillende design richtingen die passen bij jouw idee en doel. Daarna is er ruimte om het naar wens bij te schaven.

Om goed voorbereid te werk te gaan kun je, voorafgaand aan ons gesprek, een briefing maken. Stel jezelf o.a. de volgende vragen:
Waarom wil je dit laten maken
Wat is het doel
Wie is de doelgroep, waarvoor wordt het gebruikt
Hoe groot wordt het opgezet (lokaal/landelijk/internationaal)
Wie zijn je concurrenten en hoe doen die het.
Deze onderdelen spelen een belangrijke rol in het ontwerp.

Hoe spannend het ook kan zijn om een onderneming op te zetten, uit ervaring weet ik dat het altijd goed komt. Het is pas af als het af is en jij tevreden bent.

Kennis maken

Stel je wilt iets door mij laten ontwerpen of je wilt je eerst oriënteren. Dit kan telefonisch, bel me gerust. Vertel je wensen en stel je vragen, ik ben erg benieuwd of ik je verder kan helpen!

Wil je verder, dan maken we een afspraak en ontmoeten elkaar op een inspirerende plek voor een kennismaking, zoals Heidezicht of De Groene Afslag (Bussum). Of we maken een wandeling… dat zorgt voor ontspanning, waardoor je op een heldere manier je verhaal kunt vertellen en vorm ik een overzichtelijk beeld van je wensen.

Heb je wel ideeën maar nog geen concrete plannen voor je business droom? Dan help ik je graag je ideeën helder te krijgen.

Hoe begin je, hoe pak je de dingen aan en hoe creëer je producten of diensten die bij je onderneming passen. Ik geef je ideeën en tips die je business zichtbaar te maken.

Ik merk vaak dat ondernemers hier al echt een flinke stap mee zetten in hun proces. De input die ik geef helpt ze met het verder uitwerken van hun ondernemers ideeën. Op een later moment kan ik helpen met zichtbaar worden en verbinding maken met je toekomstige klanten. En geef ik je ideeën en tips die je business helpen groeien.