Maison

Hallo,

Ik ben Svenny Santos, grafisch ontwerper en illustrator. Vormen en kleuren hebben mij van jongs af aan al geïnspireerd. Het creatieve proces vind ik fascinerend en magisch. Dagelijks maak ik de meest uiteenlopende ontwerpen. Ik doe niets liever dan dit en ik ga er al jaren met hart en ziel voor.

Svenny over ons

Dat ik ontwerpen ontzettend leuk vind is dus nu wel duidelijk! Het geeft mij ontzettend veel voldoening, vooral als mijn opdrachtgevers (en hún klanten) ook enthousiast worden van het eindresultaat. Daar doe ik het ook voor!

Creativiteit is bij mij een combinatie van kennis, ervaring en intuïtie. Tijdens het doorspreken van de opdracht lees en ‘voel’ ik jouw idee. Ik wil er alles over weten. En omdat ik mij met hart en hoofd verbind met jouw wensen en ambities, gaat het design kloppen.

Behalve dat ik vind dat een ontwerp mooi en opmerkelijk moet zijn, kijk ik ook naar de concurrent en zorg ik dat het er onderscheidend uitziet. Daarnaast zorg ik dat het aansluit bij wat de eindklant aanspreekt. Wanneer jouw klant ook voelt dat het klopt, is het veel makkelijker hem iets te verkopen.

Ervaring

Ik heb jarenlange ervaring bij diverse ontwerpbureaus in Amsterdam. Een super leuke en leerzame tijd waarin ik werkte voor toonaangevende klanten en merken.

Nadat ik een jaar heb gereisd over de wereld werkte ik een paar jaar voor een webdevelopment bedrijf, waar ik websites en huisstijlen ontwierp en een team van website bouwers aanstuurde. Dat verklaart waarom ik óók technisch advies en ondersteuning kan bieden.

En sinds 2011 ben ik zelfstandig grafisch ontwerper voornamelijk voor (startende) ondernemers en middelgrote bedrijven.

Ik omschrijf mezelf als een opgewekt en creatief persoon die graag anderen in de spotlight zet en hun kwaliteiten ziet. Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer iets unieks te bieden heeft.

Starters

Startende ondernemers hebben voor mij een speciale plek. Veel ondernemers weten hoe belangrijk een professionele uitstraling is – vanaf het begin – maar hun onzekerheid over de juiste branding werkt vaak verlammend en vertragend. Zonde.

Ik ontzorg ondernemers op het gebied van creatieve vormgeving, zodat ze met de juiste design direct aan de slag kunnen. Met ontwerpen die aansluiten bij zowel de ondernemer als hun klant, geef ik startende bedrijven de ruimte om te ondernemen in hun vakgebied. Het juiste design doet wat het moet doen: ondersteunen.

Als creatief probeer ik altijd een ‘open mind’ te hebben. Een vrije geest om te ontdekken en te creëren. Met een frisse onbevangen blik bekijk ik mijn opdrachtgevers, zie hun kwaliteiten en zet die in het daglicht.

Illustrator

Het afgelopen jaar ben ik aan het kijken naar wat er in mezelf nog meer te ontdekken valt. Ik heb me aangesloten bij The Art Beat Club en ben onder leiding van Marenthe Otten mijn talent in tekenen, schilderen en collage verder aan het ontwikkelen. Vanaf nu ben ik ook voor illustratief werk beschikbaar voor opdrachten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten

Ben je op zoek naar een ervaren creatief ontwerper?
Neem dan contact met me op.