Over Svenny

Als ontwerpster houd ik me al meer dan 20 jaar bezig met grafische vormgeving. Vormen en kleuren hebben mij van jongs af aan al geïnspireerd en het grafische proces maakt me iedere dag opnieuw blij. Als ik slechts drie woorden mocht kiezen die mij en mijn werk typeren zijn het creativiteit, klantgerichtheid en eenvoud.

Ik kijk vanuit de ogen van jouw klant. Mijn ontwerpen ondersteunen de boodschap die je als ondernemer wilt geven aan jouw doelgroep.
Ik vind ontwerpen super leuk om te doen, maar de kers op de taart is dat mijn klanten (en hún klanten) ook elke keer enthousiast worden van wat ik gemaakt heb.

Creativiteit is voor mij kennis, ervaring en intuïtie combineren. In de briefing die jij mij geeft als opdrachtgever lees en ‘voel’ ik jouw idee. Ik vraag door waar nodig. En omdat ik mij met hart en hoofd verbind met jouw wensen en ambities, gaat het design kloppen. Behalve dat een ontwerp mooi en opmerkelijk moet zijn, kijk ik ook naar jouw concurrenten voor A. maximaal onderscheidend vermogen en B. om aan te sluiten bij wat de eindklant aanspreekt. Wanneer jouw klant ook voelt dat het klopt, dan is het veel gemakkelijker om hem of haar iets te verkopen.

Ik heb jarenlange ervaring bij diverse bureaus in Amsterdam en ik werkte voor toonaangevende klanten en merken.

Svenny-werkervaring

Ik werkte ook 4 jaar voor een webdevelopment bedrijf, waar ik websites en huisstijlen ontwierp en een team van website bouwers aanstuurde. Dat verklaart waarom ik óók technisch advies en ondersteuning kan bieden.

Starters hebben voor mij een speciale plek. Veel ondernemers weten hoe belangrijk een professionele uitstraling is – vanaf het begin – maar hun onzekerheid over de juiste branding werkt vaak verlammend en vertragend.

Zonde.

Ik ontzorg starters op het gebied van design, zodat ze met de juiste professionele vormgeving direct aan de slag kunnen. Met ontwerpen die aansluiten bij zowel de ondernemer als zijn klant, geef ik startende bedrijven de ruimte om te ondernemen in hun vakgebied. Het juiste design doet wat het moet doen: ondersteunen.

Neem contact op om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.