Maison

Hallo,

Ik ben Svenny Santos. Als grafisch ontwerper maak ik dagelijks de meest uiteenlopende ontwerpen. Vormen en kleuren hebben mij van jongs af aan al geïnspireerd. Het creatieve proces vind ik fascinerend en magisch. Ik doe niets liever dan dit en ik ga er al jaren met hart en ziel voor.

Svenny over ons

Mijn ontwerpen ondersteunen de boodschap die je als ondernemer wilt geven aan jouw doelgroep, want ik kijk vanuit de ogen van jouw klant.

Creatief en intuïtief

Ontwerpen vind ik ontzettend leuk om te doen, maar het allerleukst is dat mijn klanten (en hún klanten) ook elke keer enthousiast worden van wat ik heb gemaakt. Dat geeft ontzettend veel voldoening.

Creativiteit is bij mij een combinatie van kennis, ervaring en intuïtie. In de briefing die jij mij geeft als opdrachtgever lees en ‘voel’ ik jouw idee. Ik wil er alles over weten. En omdat ik mij met hart en hoofd verbind met jouw wensen en ambities, gaat het design kloppen.

Behalve dat ik vind dat een ontwerp mooi en opmerkelijk moet zijn, kijk ik ook naar jouw concurrenten voor A. maximaal onderscheidend vermogen en B. om aan te sluiten bij wat de eindklant aanspreekt. Wanneer jouw klant ook voelt dat het klopt, is het veel makkelijker hem iets te verkopen.

Ervaring

Ik heb jarenlange ervaring bij diverse ontwerpbureaus in Amsterdam en ik werkte voor toonaangevende klanten en merken.

Ook werkte ik 4 jaar voor een webdevelopment bedrijf, waar ik websites en huisstijlen ontwierp en een team van website bouwers aanstuurde. Dat verklaart waarom ik óók technisch advies en ondersteuning kan bieden.

En sinds 2011 ben ik zelfstandig grafisch ontwerper voornamelijk voor (startende) ondernemers en middelgrote bedrijven.

Ik omschrijf mezelf als een opgewekt en creatief persoon die graag anderen in de spotlight zet en hun kwaliteiten ziet. Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer iets unieks te bieden heeft.

Starters

Startende ondernemers hebben voor mij een speciale plek. Veel ondernemers weten hoe belangrijk een professionele uitstraling is – vanaf het begin – maar hun onzekerheid over de juiste branding werkt vaak verlammend en vertragend. Zonde.

Ik ontzorg ondernemers op het gebied van creatieve vormgeving, zodat ze met de juiste design direct aan de slag kunnen. Met ontwerpen die aansluiten bij zowel de ondernemer als zijn klant, geef ik startende bedrijven de ruimte om te ondernemen in hun vakgebied. Het juiste design doet wat het moet doen: ondersteunen.

Training

Als creatief probeer ik altijd een ‘open mind’ te hebben. Een vrije geest om te scheppen en te creëren. Een vrije geest geeft je ook een frisse onbevangen blik op de wereld. Ook door te kijken naar anderen leer je veel, maar het geheim van creëren is juist; open staan en nieuwsgierig durven zijn naar wat er in jezelf leeft. Als een kind ‘ontdekken’!

Ontdekken staat centraal bij de ééndaagse training ‘Zuiver Kompas’. Ik help je contact te maken met jouw creativiteit om zo zelf jouw onderneming vorm te geven. Je wordt begeleid in dit proces en onderzoeken tekst, kleur en vorm en je maakt zelf een logo schets: het startpunt van jouw onderneming. Jouw zuivere kompas!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten

Ben je op zoek naar een ervaren creatief ontwerper?
Neem dan contact met me op.