Interieur architect Lonnie Brands kwam bij mij met een schets aanzetten en vroeg mij een logo te ontwerpen voor haar nieuw op te zetten bedrijf Looks Like Lonnie. De schets met de 3 beginletters (3xL) dat tegelijk een veertje vormt heeft voor haar een aparte betekenis. Het sprak me direct aan en dus zette ik deze om in verschillende designs. Uiteindelijk werd gekozen voor een organische illustratie van goud met een creatieve uitstraling.

Werkwijze: Ik vind in dit project de samenwerking met de opdrachtgever ‘magisch’, omdat je samen een ontwerp maakt. De gedachte van Lonnie zelf probeer ik om te zetten naar een beeldmerk dat bij haar past. Hiermee krijgt de opdrachtgever het gevoel dat ie het zelf ontworpen heeft. Ik ben hierin de vertaler naar toekomstige klanten. Zo hoop ik in de toekomst meer mensen te helpen met vormgeven van hun bedrijf.

Schets Lonnie

Looks Like Lonnie logo

Kalender om zelf uit te printen. Elk jaar opnieuw te gebruiken.
Perforeer gaatjes aan de bovenzijde, touwtje erdoor en ophangen…
Download…

Maand-kalender: Print alles 1x uit. Schrijf de datum in de lege vakjes; klein in de hoek (één vakje per dag).
Familie-week-kalender: Print alles 4x uit (sommige maanden 5 keer). Schrijf het weeknummer en de datum eronder; schrijf de namen van elk gezinslid voor de rij (gebruik eventueel de bovenste rij voor gezamenlijke activiteiten.)

Verpakkingsontwerp voor de nieuwe productlijn van STIM-U-DENT.
De eerste verpakking kan de markt op.

Voor Stichting MKB Financiering is een branding ontworpen in de vorm van een logo, website, huisstijl en een banner. Een belangrijk moment voor Stichting MKB Financiering die deze week uitgenodigd werd voor een ronde tafelgesprek in de Tweede Kamer door ONL voor ondernemers over het door hen opgestelde MKB Toekomstplan 2030. Lees hierover in het Nieuwsbericht van 4 oktober 2018:

Stichting MKB Financiering logo

Stichting MKB Financiering overhandigd speerpunten aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat
Meer mkb-ers moeten van alternatieve ( non-bancaire ) financiering kunnen profiteren. Zo moet er een gecertificeerde opleiding voor financieel adviseurs komen en moeten ondernemers makkelijker toegang krijgen tot alternatieve financiering. Om deze doelen te bereiken gaan tien alternatieve financiers samenwerken in de nieuwe Stichting MKB Financiering. Zij overhandigden onlangs de speerpunten aan de Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Stichting MKB Financiering is opgericht door vertegenwoordigers uit de markt met als doel de toegang tot alternatieve (non-bancaire) financieringsmogelijkheden voor ondernemers te verbeteren. Samenwerking tussen de alternatieve financiers is de eerste stap op weg naar meer zichtbaarheid en slagkracht van de jonge sector. De stichting gaat zich bezighouden met het vergroten van kennisontwikkeling bij ondernemers en ontwikkelt gecertificeerde educatie van financieel adviseurs. Daarnaast stelt de stichting samen met ondernemers en adviseurs een gedragscode MKB financiering op.

Lees meer

Graag wil ik jullie deze ontwerpen laten zien die ik voor Lavera heb gemaakt: een advertentie, een LED-wand van totaal 4,5 x 2 meter voor een beurs en een sticker voor de Lavera Hand Balm. Das toch heel fijn werken, want met mooie materiaal kun je mooie dingen maken.

Klein detail: Waar je niet bij stil staat is dat de achtergrond, rozenblaadje voor rozenblaadje in een digitaal bestand wordt opgebouwd. En er dienen, volgens de richtlijnen van de Lavera styleguide die in Duitsland ontworpen is, allerlei schaduwen onder de tekst, logo’s en producten aangebracht te worden om de leesbaarheid te verbeteren. Dit is dus niet zomaar even snel in elkaar gezet en vraagt veel aandacht…. ach ja, weet je dat ook weer!

Deze producten mocht ik natuurlijk zelf ook testen en ik was verbaasd hoe lekker zacht en natuurlijk ze ruiken. En dan ook nog heeeeel erg verantwoord, doordat het alleen maar uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Probeer maar eens… (nee dit is geen verkooppraatje).
www.lavera.nl

Adv Lavera Basic SensitiveLavera LED-wand van 4 x 2,5 meter

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

SpiritTours organiseert spirituele trainingen en reizen die jouw leven verrijken. Ontdekkingsreizen naar krachtplekken waar veel energie voelbaar aanwezig is en waar je kunt ervaren wie je ten diepste echt bent. Een spirituele ervaring en geschenk aan jezelf.

Samen met Anne Asbreuk ontwikkelde ik een website, logo en flyer.
www.spirittours.nl

Website SpiritTours

 

SpiritTours flyer voorkant SpiritTours flyer achterkant

Bewaren

Bewaren

Hier een logo ontwerp voor een groothandel in eerlijke producten.

Pure Goods logo

Bewaren

Bewaren

Flyer Open Dag 2017

 

Bewaren

Bewaren

De nieuwe serie wensvlaggetjes zijn binnen! De thema’s sluiten aan op de bestaande serie: Vriendschap, levensreis, licht en vrede. Die laatste 2 zijn met zilver en goud accenten gedrukt voor een sfeervolle kerstwens.

Wensvlagetjes lichtWensvlaggetjes Licht-Vrede-Levensreisvriendschap

Bewaren

Bewaren