Maison

Branding Sessie

Onderzoek de kracht van je business

Mijn Branding-Sessie is bedoeld om jou eerlijk, praktisch en effectief advies te geven over hoe je je presenteert naar je publiek om zichtbaar te worden en nog meer impact te maken.

Je leert hoe je de kracht van je merk kunt benutten. Door onderscheidend te zijn met een merkbeleving die op een dieper niveau aansluit zul je moeiteloos droomklanten aan gaan trekken.

Voor wie?

Wanneer je een merk vanaf de grond gaat opbouwen en behoefte hebt aan ondersteuning bij het vormgeven van je (startende) onderneming; ik help je je passie en talent om te zetten naar een onderneming.

Wanneer je je merk wilt heroriënteren; we onderzoeken de vormgeving en merkbeleving. En bekijken welke duurzame waarden je kan implementeren in je merk. Ik leer je hoe je een sterk merk met blijvende impact creëert!

Wanneer je klaar bent om in contact te komen met je publiek.

Wanneer je erachter wilt komen wat je merk uniek maakt.

Wat kun je verwachten

+ Een brainstorm sessie waarin je alle ruimte krijgt om je verhaal en over je plannen te vertellen. Eventueel tijdens een wandeling. We bespreken je behoefte en wensen en ik geef je advies en mogelijke oplossingen.

+ We onderzoeken je diep gewortelde unieke merkwaarden en kijken hoe we deze kunnen implementeren in je bedrijf. Ook bespreken we de gevolgen die het zal hebben op de vormgeving.

+ We maken een pitch en kiezen kleuren met behulp van een ‘kleurkompas’. Of we bekijken je huidige tekst en kleuren en bekijken of ze je vormgeving nog dienen.

+ Je maakt een visionboard waarin je je (on)bewuste wensen en verlangens visueel maakt. Het geeft je focus en helpt om je doelen te verhelderen en te manifesteren! Visualisatie is de beste manier om van een wens een realiteit te maken.

+ Als je nog geen logo hebt onderzoeken we vormen en maken we een logo schets: het startpunt voor jouw onderneming.

Een branding-sessie is inspirerend en motiverend. Het helpt je duidelijke keuzes te maken voor je bedrijf. Ik geef je ideeën en tips hoe je zichtbaar wordt en verbinding maakt met je publiek en welke communicatie uitingen je daarbij in zou kunnen zetten. En ik breng je in contact met betrouwbare externe professionals.

Boek een branding-sessie en ervaar wat dit voor jou als betekenisvolle ondernemer kan betekenen.

Details

Datum: in overleg
Tijd: 9.30 – 13.30 uur
Lokatie: nader te bepalen in ’t Gooi
Investering: 225 euro

Inclusief:
– koffie/thee/lunch
– materiaal
– pitch/logo schets

Aanmelden

Bel 06-11320705 of neem dan contact met ons op.