Maison

Koperberg Stationary producten

Een stationary productlijn gemaakt van handgeschept papier. Alle producten zijn Fair Trade geproduceerd in Nepal.

Ik ontwierp deze productlijn van concept idee en product schets tot aan het vervaardigen van illustraties en artwork, inclusief verpakking en display.

De producten hebben een eigen design met een gezamenlijk kleurenpalet. Zo zijn er notitieboekjes, lichtzakjes, altaardoos, wensvlaggetjes, kerststerren, cadeaupapier, cadeau tasjes met spreuk labels, pocket altaar, raamhanger, photoframe en er worden steeds nieuwe producten bij ontwikkeld.
Regelmatig ontwikkel ik concepten waarvan de beste ideeën worden uitgewerkt en worden toegevoegd aan de bestaande lijn Koperberg producten.

Vanaf 2013 ben ik samen met Koperberg begonnen met het idee van de altaardoos die je op reis mee kan nemen. In een brainstorm sessie is een concept idee ontstaan van een doos met in de deksel een fotoframe, daarna is dit in Nepal uitgewerkt naar een dummy en uiteindelijk vormgegeven met kleur en een illustratie naar een verkoopbaar product. Daarna ontwikkelden we 11 verschillende wensvlaggetjes die je in een envelop naar iemand op kan sturen. En vervolgens is de stationary productlijn verder ontwikkeld.

Opdrachtgever: Koperberg

Datum: vanaf 2013

Date: