Maison

Een onderscheidend merkidentiteit voor Meride

Meride Uitvaartverzorging heeft alle aandacht voor het afscheid nemen. De uitvaartverzorgers werken vanuit hun passie om mensen te steunen en helpt ze keuzes te maken in een moeilijke periode. Meride zorgt dat het wordt geregeld en staat in heel Nederland dag en nacht voor hun klanten klaar.

Meride wil de drempel met hun klanten verlagen en in de communicatie mensen het vertrouwen geven dat ze voor hun klaar staan. Een onderscheidend merkidentiteit met een warme en vriendelijke uitstraling zal mensen aanpreken en uitnodigen om over hun uitvaart na te denken. Het zorgt ervoor dat afscheid nemen meer bespreekbaar wordt.

Alle communicatie uitingen werden gerestyled met de nieuwe uitstraling.
Communicatie uitingen: brochure, offertemap, offerte, wensenboekje, omslag voor ‘nazorg’ boekjes en catalogus, condoleance map, wikkel voor zakdoekjes, checklist, papieren draagtas, advertentie en een flyer.
Interne uitingen: posters en moodboard.
Online uitingen: Beeldmateriaal voor de website dmv stockfoto’s en de webdesigners van Clearsite hebben gezorgd dat de huisstijl in de website doorgevoerd werd. Daarnaast zijn er online banners ontworpen en zijn alle sociale media uitingen voorzien van de Meride huisstijl.

Opdrachtgever: Meride Uitvaartverzorging

Website: www.meride.nl

Datum: 2019