Verpakking en product

Concept, ontwerp en vormgeving van verpakkingen en producten.
Ik ontwerp voor jouw een product dat opvalt naast concurrenten met een unieke uitstraling dat past bij wat er in jouw branche gebeurt. Vanaf het eerste idee, zoals het bedenken van een vorm en toepassing, tot het ontwerpen van onderdelen die op het product worden gedrukt en het maken van alle benodigde digitale bestanden voor de betreffende fabrikant of drukker. Daarna adviseer ik je over in te zetten middelen om jouw product te promoten in de vorm van bijv. promotie items of give aways, een folder, powerpoint presentatie, een stand, enz.

Door mijn ervaring in het ontwerpen van verpakkingen en promotie items, weet ik waar je hierbij op moet letten en waar je rekening mee dient te houden.
Heb je vragen, bel gerust over de mogelijkheden van jouw idee.

Samenwerking met Koperberg

Koperberg

Samen met Koperberg ontwikkelde ik een aantal producten gemaakt van handgeschept papier, zoals hierboven weergegeven. Al deze producten zijn Fair Trade geproduceerd in Nepal. Aan deze producten wordt vanaf het conceptidee gewerkt: productdesign, werktekening, vormgeving, illustreren tot aan het aanleveren van digitale bestanden voor drukwerk.

Een altaardoos die uitgeklapt kan worden tot een sfeervol altaartje. Je kunt een foto in het frame plaatsen en er is een bewaardoosje in verwerkt. Doordat het inklapbaar is kun je het ook gebruiken om mee op reis te nemen.
De wensvlaggetjes zijn geïnspireerd op de vlaggetjes die wapperen in de wind op de bergpassen van Tibet en Nepal om voorspoed te verspreiden. Samen hebben we 9 verschillende kleurrijke thema’s ontwikkeld, welke ook zijn vertaald in het Engels, Duits en Frans. De wensvlaggetjes zijn verpakt met een envelop en een losse velletje, zodat je het kunt versturen als wenskaart.
De notitieboekjes, gevuld met gelinieerd papier en een opbergvakje, zijn er in 4 verschillende uitvoeringen, waarvan 2 met voorop een venster waarin je zelf een afbeelding kunt plaatsen. En een set bewaardozen bestaande uit drie dozen die precies in elkaar passen en in kleur op elkaar afgestemd zijn. En er zijn ook nog recent candle bags, cadeaupapier, kerststerren en luxe cadeautasjes ontwikkeld en geproduceerd.

Samen met Kuypers Cosmetics ontwerp ik verpakkingen voor diverse cosmetica producten, zoals deze Stimudent Tooth-R-Picks en een geheel nieuwe verpakkingslijn voor Skoon Natural Cosmetics.

Stimudent-Tooth-R-Picks

Samen met Jacqueline Ketellapper ontwikkelde ik voor haar een assortiment ambachtelijke kruidkoeken op het niveau van delicatessen een luxe eigentijdse uitstraling die past bij het product en de doelgroep.

De Keizer van Friesland-Kruidkoek