Maison

Kennis maken

Kennis maken

Stel je wilt iets door mij laten ontwerpen of je wilt je eerst oriënteren. Dit kan telefonisch, bel me gerust. Vertel je wensen en stel je vragen, ik ben erg benieuwd of ik je verder kan helpen!

Wil je verder, dan maken we een afspraak voor een kennismaking en ontmoeten we elkaar op een inspirerende plek, zoals Heidezicht in Bussum of De Groene Afslag in Laren. Of we maken een wandeling over de Bussumerheide, zodat je op een heldere manier je verhaal en je plannen kunt vertellen.

Heb je wel ideeën maar nog geen concrete plannen voor je business droom? Dan help ik je graag je ideeën helder te krijgen.

Hoe begin je, hoe pak je de dingen aan en hoe creëer je producten of diensten die bij je onderneming passen. Ik geef je ideeën en tips die je business zichtbaar te maken.

Ik merk vaak dat ondernemers hier al echt een flinke stap mee zetten in hun proces. De input die ik geef helpt ze met het verder uitwerken van hun ondernemers ideeën. Op een later moment kan ik helpen met zichtbaar worden en verbinding maken met je toekomstige klanten. En geef ik je ideeën en tips die je business helpen groeien.