Maison

Kennis maken

Kennis maken

Stel je wilt iets door mij laten ontwerpen, maar je wilt je eerst oriënteren. Dat kan natuurlijk; bel me gerust. Vertel je wensen en stel je vragen. Ik ben erg benieuwd of ik je verder kan helpen!

Besluit je daarna verder te gaan, dan maken we een afspraak voor een kennismaking en ontmoeten we elkaar op een inspirerende plek; zoals Heidezicht in Bussum of De Groene Afslag in Laren. Of we maken een wandeling over de Bussumerheide, zodat je op een heldere manier je verhaal en je plannen kunt vertellen.

Heb je wel ideeën maar nog geen concrete plannen voor je business droom? Dan help ik je graag je ideeën helder te krijgen.

Hoe begin je, hoe pak je de dingen aan en hoe creëer je producten of diensten die bij je onderneming passen. Ik geef je ideeën en tips in het opstarten van een eigen bedrijf.

Ik merk vaak dat starters hiermee al echt flinke stappen mee zetten in hun proces om te starten met ondernemen. De input die ik geef helpt je met het verder uitwerken van je ondernemers ideeën. Op een later moment kan ik helpen met zichtbaar worden en verbinding maken met je toekomstige klanten. En geef ik je ideeën en tips die je business helpen groeien.