Maison

Wat is jouw Missie?

Ben je er al uit wat jouw missie is?

Je missie is datgene wat jij te doen hebt in je leven. Waar je hart sneller van gaat kloppen. Dat voel je in heel je lijf! Een concrete variant van een droom.⁠ Een droom die werkelijkheid wordt. Dat klink sprookjesachtig, maar het werkt wel zo.

Zo is mijn missie is onder andere ‘mensen helpen hun droombusiness vorm te geven’. Ik help mensen bij het zetten van de eerste stap naar zichtbaarheid en met het vormgeven van een business.

Hoe bepaal je je missie?

Een missie klinkt heel groot, en dat is het ook! Het is belangrijk die helder te krijgen. Als je gaat doen waarvoor je geboren bent, dan zal alles je makkelijker afgaan. Dat maakt je leven zoveel leuker! En omdat je van je passie en talenten je werk gaat maken, zal werken nooit meer hetzelfde voelen. Je pad ontvouwt zich dan als vanzelf.

Stel jezelf de volgende vragen:
Vraag jezelf af wat je ‘passie’ is. Waar wordt je echt blij van, wat doe je het allerliefst. Wat vind jij belangrijk. Vaak zijn dat dingen die je vroeger toen je klein was van nature al deed.

Wat is jouw ’talent’? Waar ben je goed in, wat zijn je kwaliteiten. Waar krijg je complimenten over en blink je in uit?

Waar is ‘behoefte’ aan in de wereld? Waar is vraag naar, waar zie je kansen of een gat in de markt?⁠

Waar deze 3 dingen overlappen is je missie.

Wat is jouw missie?

Heb je je persoonlijke missie helder en voel je dat het tijd is om die vorm te gaan geven? Ik help je graag verder om zichtbaar te worden voor je publiek.
Ik neem je stap voor stap mee in het proces en wijs je de weg in de wereld van branding en communicatie.