Maison

Wat is jouw missie?

Ben je er al uit wat jouw missie is?

Mijn missie is mensen te helpen hun persoonlijke missie vorm te geven. Met behulp van een training met o.a. creatieve werkvormen help ik ze de eerste stap te zetten naar zichtbaarheid. Een routeplanner en kompas voor het vorm geven van je business.

Wat is jouw missie?

Je missie is datgene wat jij te doen hebt op deze wereld. Waar je hart sneller van gaat kloppen. Een concrete variant van een droom.⁠ Een droom die werkelijkheid wordt. Dat klink sprookjesachtig, maar het werkt wel zo.
Het klinkt groot, een missie. Dat is het ook. Maar het is belangrijk die helder te krijgen.
Als je gaat doen waarvoor je geboren bent, dan zal alles je makkelijker afgaan en zal je van je passie je werk kunnen gaan maken. Je pad ontvouwt zich dan als vanzelf.

Vraag jezelf af wat je passie en je talent is. Waar wordt je echt blij van. Meestal is het iets wat je vroeger toen je klein was van nature al deed. Stel jezelf de vraag waar is er behoefte aan in de wereld. Waar is vraag naar, waar zie je kansen of een gat in de markt?⁠ Waar deze 3 dingen overlappen is je missie.

Heb je je persoonlijke missie helder en voel je dat het tijd is om die vorm te gaan geven? Kom dan in beweging en zet de volgende stap naar zichtbaarheid en volg bij ons de training ‘Zuiver Kompas’

Een training voor diegene die hun missie helder hebben en daar vorm aan willen geven. De volgende stap om zichtbaar te worden.
Mensen die de stap naar het ondernemen willen zetten, maar de stip op de horizon nog niet helder hebben.